Το «Πεντελικόν» θα επαναλειτουργήσει σύντομα σαν μονάδα πολυτελείας!

0
198

Τη διαβεβαίωση ότι το ιστορικό ξενοδοχείο «Πεντελικόν» θα επαναλειτουργήσει σύντομα, ως ξενοδοχειακή μονάδα πολυτελείας, έδωσε στον δήμαρχο Κηφισιάς ο νέος ιδιοκτήτης του κ. Θ. Δουζόγλου.

Για το γεγονός αυτό ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς, στη συνεδρίαση της Τετάρτης 27 Μαΐου 2015, ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις δημοτικών συμβούλων, αναφορικά με το μέλλον του ξενοδοχείου.

Ο κ. Γ. Θωμάκος δήλωσε ότι ο νέος ιδιοκτήτης (ο Ελληνο-Βενεζουελανός επιχειρηματίας από τον χώρο των τροφίμων κ. Θ. Δουζόγλου) τον επισκέφθηκε στο γραφείο του το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Μαΐου 2015.

Στη συνέχεια είχε και τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, όπου και τον διαβεβαίωσε ότι, μετά τις ανακαινίσεις που θα πραγματοποιηθούν στα δωμάτια του (όπως σημείωσε αυτά βρίσκονται σε πολύ κακή κατάσταση) για να επαναφέρει το ξενοδοχείο στα πρότυπα που του αξίζει…..η μονάδα θα παραχωρηθεί σε επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον ξενοδοχειακό κλάδο και θα επαναλειτουργήσει.

Μάλιστα, όπως είπε ο επιχειρηματίας, έχει τις καλύτερες προθέσεις απέναντι στο προσωπικό, ενώ τόνισε ότι οι παλαιοί εργαζόμενοι θα έχουν προτεραιότητα σε ότι αφορά τις προσλήψεις για τη νέα περίοδο λειτουργίας του ξενοδοχείου.

Πάντως, στη συνομιλία του με τον Δήμαρχο, ο κ. Θ. Δουζόγλου άφησε αιχμές για το κακό επίπεδο επικοινωνίας με την πρώην ιδιοκτησία του ξενοδοχείου, κάτι που προφανώς είχε επιπτώσεις στην εξέλιξη του όλου θέματος.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here