Το προεκλογικό σκηνικό της Κηφισιάς αλλάζει διαρκώς….

0
584

Ενώ όλοι περίμεναν να ανακοινώσει ο Γιώργος Σκορδίλης την κάθοδο του συνδυασμού του «αλλαΖΩ» αυτόνομα…..τελικά ανακοίνωσε στις 15/03/2014 την κάθοδο του συνδυασμού του σε σύμπραξη με τη Δημοτική Κίνηση «Πολίτες», η οποία εκπροσωπείται από τον Γιάννη Τσαγκάρη!

Επικεφαλής των παρατάξεων ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΝΑΣΑ και αλλάΖΩ. 

Τέσσερις μέρες μετά ανακοινώθηκε και η σύμπραξη των δύο αυτών συνδυασμών με τη δημοτική παράταξη «ΑΝΑΣΑ»…..αποδεχόμενοι μάλιστα ως επικεφαλή τον Παναγιώτη Κανακάκη!!

Η 1η ανακοίνωση σύμπραξης στις 15/03/2014 αναφέρει ότι σκοπό έχει να υπηρετήσει (1) ένα νέο μοντέλο διοίκησης που θα είναι απαλλαγμένο από τη Δημαρχοκεντρική αντίληψη διοίκησης, τα φαινόμενα κακοδιαχείρισης και αδιαφάνειας, από πρακτικές πελατειακού χαρακτήρα και από κομματικές και συντεχνιακού χαρακτήρα εξαρτήσεις (2) μία προγραμματική πρόταση μακράς πνοής για τον ενιαίο Δήμο που θα βασίζεται σε πέντε βασικούς άξονες.

Από αριστερά είναι οι: Γιάννης Τσιμόπουλος, Κώστας Πάντος, Ναταλία Στεφανίδη, Παρασκευάς Ποθητός, Παναγιώτης Κανακάκης, Τάκης Λιανόπουλος, Ηλίας Νομπιλάκης, Γιάννης Τσαγκάρης, Γιώργος Σκορδίλης, Άρης Κορδώνης, Γιάννης Λάσκαρης και καθιστοί οι Θεόδωρος Γεώργας και Θοδωρής Βουρλιωτάκης. 

Η 2η ανακοίνωση σύμπραξης στις 19/03/2014 αναφέρει ότι στόχος είναι (1) Η αλλαγή μοντέλου διοίκησης του Δήμου για μία αναπτυξιακή και κοινωνική πολιτική που θα βελτιώνει την ποιότητα της ζωής μας (2) Η προάσπιση του ρόλου και του χαρακτήρα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στις σημερινές συνθήκες (3) Η ενεργοποίηση της τοπικής κοινωνίας μέσα από διαδικασίες δημοκρατικής συμμετοχής και συλλογικής λειτουργίας.

Η σύμπραξη των τριών συνδυασμών υπό τον Παναγιώτη Κανακάκη ακολουθεί το δρόμο του, μάλλον στενά κομματικά, ένα σχήμα που αναμένεται να αντλήσει ψήφους από την δεξαμενή του παλαιό-κομματισμού (Πασοκογενείς που αναζητούν στέγη…..κτλ.) στην Νέα Ερυθραία!

Τα συμπεράσματα δικά σας…..

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here