Το ΣΚΑΝΔΑΛΟ των Αιώνων – Εμπόδιζαν την ΑτΕ να απαιτήσει δάνεια για να είναι «Ενήμεροι»!

0
260

Ο πρώην ταμειακός υπεύθυνος της Ν.Δ. κ. Σκορδάς, από την αρχή της κατάθεσής του, επικαλείτο ότι το δάνειο της Ν.Δ. προς την ΑΤΕ, μέχρι και τον Ιούνιο του 2012 ήταν ενήμερο, προσκομίζοντας μάλιστα σχετικό πίνακα, εντούτοις, ο Νεκτάριος Σαντορινιός απάντησε, παρατηρώντας τα εξής:

«Όπως φαίνεται από τα δικά σας στοιχεία, οι αποπληρωμές του δανείου ήταν ελάχιστες, με αποτέλεσμα να αυξάνεται συνεχώς το υπόλοιπο φτάνοντας τελικά τα 111,570 εκ ευρώ.

Ακόμη, αν τα στοιχεία που προσκομίσατε συνδυαστούν και με την επιστολή που μας έστειλε σήμερα η Τράπεζα Πειραιώς – στην οποία αναφέρεται ότι η ΑΤΕ κατήγγειλε το συγκεκριμένο δάνειο στις 03/07/2012 – τότε θα καταλάβουμε ότι το δάνειο φαινόταν ενήμερο, γιατί απλώς η ΑΤΕ δεν το είχε καταγγείλει ως τότε.(!!)

Μιλάμε δηλαδή για ένα δάνειο που είχε φτάσει τα 111,570 εκ ευρώ και κατέστη υπερήμερο, όταν τυπικά, η ΑΤΕ αποφάσισε να το καταγγείλει».

«Με λίγα λόγια, το δάνειο μέχρι τότε φαινόταν ως ενήμερο, όχι λόγω της συνέπειας της Ν.Δ. αλλά λόγω της μη καταγγελίας του από την ΑΤΕ.

Η ΑΤΕ, δε, υποχρεώθηκε να το καταγγείλει αφού οι τρείς δόσεις της κρατικής επιχορήγησης δεν πληρώθηκαν ποτέ, επειδή με τροπολογία, εσείς και το ΠΑΣΟΚ, φροντίσατε να της καταστήσετε ανεκχώρητες, και να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα για να κάνετε εκλογές το 2012. Για την Ν.Δ. οι κρατικές επιχορηγήσεις αυτές έφταναν τα 9,109 εκ ευρώ. Έτσι κάνατε εκλογές εσείς».

Υ.Γ. Θανάση Σκόρδας – Μαγείρευαν «ενημερότητα» της ΝΔ με την Αγροτική Τράπεζα!

{videobox}eBZu1r1XLTw{/videobox}

Υ.Γ.1. «Ζούμε ένα δράμα στη ΝΔ, οι Τράπεζες μας κυνηγάνε. Δεν μας βάζουν στον νόμο Κατσέλη»…..Θανάσης Σκορδάς στην Εξεταστική της Βουλής.

{videobox}yBmFQXiEUrU{/videobox}

{jcomments on} 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here