Το σύστημα της διαπλοκής ανέλαβε εργολαβικά τη στήριξη του Λαφαζάνη!

0
184

Το σύστημα της διαπλοκής έχει αναλάβει εργολαβικά τη στήριξη του κόμματος των αποστατών του Παναγιώτη Λαφαζάνη, το οποίο χρησιμοποιούν ως μοχλό αποσταθεροποίησης του ΣΥΡΙΖΑ και ως ντουντούκα για τις βρόμικες επιθέσεις σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα.

Αδίστακτοι στην κυριολεξία οι αποστάτες βαδίζουν χέρι-χέρι με τους νταβατζήδες για να εκτελέσουν το συμβόλαιο υπονόμευσης του ΣΥΡΙΖΑ, που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή της Δεξιάς στην κυβέρνηση και την επαναφορά του συστήματος της διαπλοκής στο δημόσιο βίο.

Τα ελεγχόμενα από τους νταβατζήδες Μέσα Ενημέρωσης αποτελούν τη μεγάλη δύναμη επικοινωνιακής κρούσης του Λαφαζάνη και των υπόλοιπων αποστατών, παλιών δήθεν αριστερών και προοδευτικών ανθρώπων, ενώ ήδη έχουν επιστρατευτεί και οι γνωστοί άχρηστοι και απατεώνες δημοσκόποι, οι οποίοι με κατασκευασμένα γκάλοπ επιχειρούν να χειραγωγήσουν τον κόσμο και να δώσουν δυναμική σε ανύπαρκτα κόμματα εξαπατώντας την κοινή γνώμη.

Πρόκειται για τον ίδιο συρφετό που είχαν επιστρατεύσει οι Τροϊκανοί και οι διαπλεκόμενοι πριν από το δημοψήφισμα και εμφάνιζαν γκάλοπ στα οποία προηγούταν το ΝΑΙ.

Αφού έγιναν ρεζίλι στο πανελλήνιο και έπρεπε να τους αφαιρεθούν οι άδειες, επανεμφανίστηκαν και πάλι στο προσκήνιο οι ίδιες εταιρείες της συμφοράς για να δημιουργήσουν τώρα κλίμα υπέρ της Νέας Δημοκρατίας και του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Δεν φταινε όμως αυτοί οι κύριοι. Φταιει ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, που μετά την παταγώδη διάψευσή τους, δεν έκανε τον παραμικρό έλεγχο με αποτέλεσμα πάλι να……ξαναχορεύουν.

Οι εργολάβοι της διαπλοκής δίνουν τα ρέστα τους για να ενισχύσουν το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη και για αυτό έχουν επιστρατεύσει όλο το σύστημα επιρροής τους στα μέσα ενημέρωσης και τις εταιρείες δημοσκοπήσεων.

Γιατί σε αυτές τις εκλογές παίζεται κορώνα γράμματα η τύχη του παλιού πολιτικού συστήματος, αλλά και των μεσαζόντων, των εργολάβων και των προμηθευτών του δημοσίου, οι οποίοι επιδιώκουν να συνεχίσουν τη λεηλασία του δημόσιου χρήματος, στήνοντας ένα σκηνικό πολιτικής αποσταθεροποίησης με αδύναμο τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Με αηδία παρακολουθεί ο κόσμος τους Λαφαζάνηδες, τους…..γουναράδες και τους νταβατζήδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι. Αυτό το σκηνικό το είδαμε για πρώτη φορά το μαύρο ’89, τότε που οι περισσότεροι από τους διαφωνούντες με τον Τσίπρα σήμερα είχαν συμμετάσχει στην αμαρτωλή οικουμενική κυβέρνηση Μητσοτάκη, Παπανδρέου, Φλωράκη, τότε που ο κ. Λαφαζάνης κουβαλούσε την τσάντα του Φλωράκη, ο οποίος με τους άλλους δύο υπέγραψαν την κατάπτυστη σύμβαση με τη Siemens που παρέδωσαν τις επικοινωνίες της Ελλάδας στους Γερμανούς αντί πινακίου φακής.

Τώρα επαναλαμβάνεται ως φάρσα γιατί η μπόχα που αναδύει δηλητηριάζει τη δημόσια ζωή. Τα επεισόδια που θα παιχθούν στο επόμενο κρίσιμο διάστημα και ειδικά η προπαγάνδα σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούν συμβόλαια της διαπλοκής με εκτελεστές τους δήθεν αριστερούς αλλά στην πραγματικότητα αποστάτες που επιχειρούν να κρυφτούν φορώντας τον Αριστερό φερετζέ νομίζοντας ότι έτσι θα εξαπατήσουν τον κόσμο.

Μόνο που ο φερετζές άρχισε να πέφτει και οι κουκούλες δεν πρόκειται να διασώσουν τους συνωμότες που επιχείρησαν να διαλύσουν τον ΣΥΡΙΖΑ γκρέμισαν την πρώτη Αριστερή κυβέρνηση στην Ευρώπη και την Ελλάδα και τώρα έχουν γίνει σφουγγοκωλάριοι της διαπλοκής και της Δεξιάς.

Οι επαγγελματίες προβοκάτορες που είχαν κάνει επάγγελμα την Αριστερά, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους παίζουν την τελευταία τους παράσταση, πριν πάρουν το δρόμο για την πολιτική χωματερή.

Ο θίασος των αποστατών με αποκλειστικό χορηγό τους νταβατζήδες έχει κάψει και τα τελευταία του χαρτιά και το μόνο που μπορεί πλέον να προσφέρει, είναι να γελοιοποιείται και να αυτό-εξευτελίζεται.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here