ΤΟ ΤΡΕΝΟ «ΣΦΥΡΙΞΕ» ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ.

0
228

Με εκατοντάδες χαμόγελα από μικρούς και μεγάλους Δημότες και επισκέπτες του Δήμου μας έγινε η υποδοχή του χριστουγεννιάτικου τρένου των ευχών, που ήρθε Κηφισιά για να σκορπίσει μελωδίες σε δρόμους, γειτονιές και πλατείες.

Το τρένο των ευχών με επιβάτες την Φιλαρμονική του Δήμου Κηφισιάς.

Η πρωτοβουλία για τη χριστουγεννιάτικη αυτή δράση ήταν του Δήμαρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου, την οποία υιοθέτησε  άμεσα ο «Βικέλας» επιστρατεύοντας και την Φιλαρμονική, τα μέλη της οποία ήταν οι πρώτοι επιβάτες, με τρομπέτες, κρουστά, σαξόφωνα και τρομπόνια.

Κοντά στις δράσεις του Δήμου Κηφισιάς Νίνα Ασπασία Βλάχου, Φρόσω Κουτσοχιώνη και Γεωργία Παπαρούνα.

Τη Φιλαρμονική συνόδευσαν η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας» Νίνα Ασπασία Βλάχου, το μέλος του Δ.Σ. Πόλυ Αστερίου, ο Αλέξανδρος Σούτσος από το Βικέλα, που έπαιζε και τα κρουστά και η δυναμική Γεωργία Παπαρούνα.

Η βόλτα ξεκίνησε από το «σπίτι» της Φιλαρμονική μας («Μελίνα Μερκούρη» στις Αδάμες), με λαμπερό τον ήλιο στο Κηφισιώτικο ουρανό και με βροχή από καραμέλες.

Το τρένο των ευχών έξω από το «Θηρίο» της Κηφισιάς.

Καθ’ όλη τη διαδρομή μπαλκόνια και παράθυρα άνοιγαν από τους Δημότες για ανταλλαγή ευχών και απόλαυση χριστουγεννιάτικων μελωδιών. Παρόμοιες εικόνες εκτυλίχθηκαν στα εμπορικά κέντρα της Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας.

Πολίτες όλων των ηλικιών με τα κινητά στα χέρια βιντεοσκοπούσαν τα τρένο των ευχών με την ευχάριστη και μελωδική παρέα του απολαμβάνοντας συγχρόνως και το γλυκό κέρασμα από τους επιβάτες του.

Η νεολαία κοντά στον Δήμαρχο και την κόρη του.

Η οικογένεια του Δήμου Κηφισιάς υποδέχθηκε με χαρά και χαμόγελα το τρενάκι στο Δημαρχείο. Αιρετοί και εργαζόμενοι αντάλλαξαν ευχές  με το γιορτινό πλήρωμα του τρένου υπό χριστουγεννιάτικη μουσική υπόκρουση.

Γιώργος Θωμάκος-Δήμαρχος Κηφισιάς-Νίνα Ασπασία Βλάχου Πρόεδρος ΝΠΔΔ  «Δ. Βικέλας».

Οι βόλτες συνεχίστηκαν με το εορταστικό τρενάκι να υποδέχεται στα βαγόνια γονείς με τα παιδιά τους, νεολαία του Δήμου μας ακόμα και παππούδες και γιαγιάδες με τα εγγόνια τους. Γιορτινές διαδρομές κάτω από το φως του εορταστικού μας στολισμού. Η χαρά και η  ανταπόκριση των πολιτών θα φέρει το τρενάκι των ευχών και σε άλλες εκδηλώσεις του Δήμου.

Αιρετοί και εργαζόμενοι έξω από το Δημαρχείο. Διακρίνονται οι ΓΓ του Δήμου Ρόζυ Χαριτοπούλου καθώς και οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Παπαδόπουλος και Σταύρος Ζαπάντης.

Ευχαριστούμε για τις καραμέλες: Το Super Market Θανόπουλος, την εταιρεία Στεργίου, και τον εκδότη Αριστείδη Ξυντάρα.

Πολίτες όλων των ηλικιών με τα κινητά στα χέρια βιντεοσκοπούσαν τα τρένο των ευχών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here