«Το χάνουμε το Καστελόριζο Πατριώτη» Νο. 2! Απίστευτη καταγγελία για μεταφορά ασθενή.

0
434

«Το χάνουμε το Καστελόριζο πατριώτη» είχαμε γράψει στις 29 Ιουνίου του 2020, αναφερόμενοι στο Νοσοκομείο που έχουν φτιάξει οι Τούρκοι στο Κας, σε τοποθεσία που να είναι ορατό και από το Καστελόριζο.

Το Υπερσύγχρονο Νοσοκομείο στην πόλη Kas απέναντι από το Καστελόριζο που έφτιαξαν οι Τούρκοι, το οποίο μάλιστα φαίνεται από τις ακτές του ακριτικού νησιού, καλεί τους Έλληνες κατοίκου του νησιού να νοσηλεύονται εκεί!

Το Νοσοκομείο ολοκληρώθηκε το 2019 κι έκτοτε έχουν αναγκαστεί να νοσηλευτούν σε αυτό οι Έλληνες κάτοικοι του νησιού, αφού δυνατότητα άμεσης αεροδιακομηδής σε κάποιο μεγάλο Νοσοκομείο δεν υπάρχει, ή μάλλον έχει «φροντίσει» να μην υπάρχει το Ελληνικό κράτος.

Δείτε τώρα τι καταγγέλλει η κυρία στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη για την ιατρική κάλυψη που έχουν οι ακρίτες στο Καστελόριζο. Η κυρία εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στις ΕΔ ,χάρη στις οποίες ο άνθρωπος της σώθηκε από το θάνατο.

Όπως λέει ανέμενα ένα ολόκληρο 24ωρο ελικόπτερο για τη μεταφορά ασθενή, έψαχναν να βρουν «μέσο» για να βοηθηθούν και τελικά ευτυχώς επενέβησαν οι ΕΔ και έσωσαν τον άνθρωπο. Αυτό όμως δεν λύνει το πρόβλημα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here