Το Predator «έπιασε» συνομιλία με Εντολές Μαξίμου για να κλείσει το Documento.

0
227

Οι αποκαλύψεις για τις παρακολουθήσεις με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας οδηγούν απευθείας στο Μέγαρο Μαξίμου και έναν κεντρικό εντολέα. Πέρα από αυτή καθαυτή την παρανομία της παρακολούθησης υπάρχει και μία ακόμη σημαντική πλευρά.

Τα στοιχεία που έχει καταγράψει ο «Κοριός» αποδεικνύουν πληθώρα παρανομιών, Υπουργών και «Ενοίκων» του Μαξίμου, οι οποίοι συνομιλούν με τρόπο που δεν αρμόζει σε μια Κυβέρνηση Δημοκρατικής χώρας.

Σε μία από τις συνομιλίες, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει το Documento στη διάθεσή του, εμφανίζεται στέλεχος Τράπεζας να συνομιλεί με εταιρεία επικοινωνίας που λειτουργεί για λογαριασμό του Μεγάρου Μαξίμου και να παίρνει εντολές για να μην δοθεί διαφήμιση προκειμένου όπως λέει να κλείσει το Documento.

تويتر \ Ηθικός Πλεονέκτης على تويتر: "Δηλαδή με λίγα λόγια το #predator το έχει ο Βαξεβάνης? https://t.co/e4L2GHg1Wj"

Η καταγεγραμμένη συνομιλία φαίνεται να έγινε τον Φεβρουάριο του 2022 και αποκαλύπτει πλήρως το κεντρικό σχέδιο που υπήρχε να στραγγαλιστεί το Documento και να οδηγηθεί σε κλείσιμο.

Όπως επιβεβαιώνει ο εκδότης της εφημερίδας Κώστας Βαξεβάνης, τον Φεβρουάριο του 2022, είχε συνάντηση με το διευθύνοντα σύμβουλο συστημικής τράπεζας στον οποίο διαμαρτυρήθηκε γιατί η τράπεζα έχει αποκλείσει από διαφήμιση την εφημερίδα.

Τις ίδιες μέρες η εμπορική διευθύντρια του Documento, Βανέσσα Δροσάτου, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπεύθυνο διαφήμισης της Τράπεζας, στον οποίο μετέφερε και αυτή τη δυσφορία για την πολιτική της Τράπεζας η οποία προέβαινε σε αποκλεισμό του Documento υλοποιώντας πολιτικό σχέδιο του Μητσοτάκη.

Όπως αποδεικνύεται, το predator παρακολουθούσε την περίοδο εκείνη τα στελέχη της εταιρείας επικοινωνίας η οποία είχε αναλάβει το crisis management και την επικοινωνία του Μαξίμου. Έτσι κατέγραψε τη συνομιλία που έχει το στέλεχος της Τράπεζας το όποιο είναι υπεύθυνο για τη διαφήμιση με την εταιρεία επικοινωνίας η οποία μίλαγε εκ μέρους του Μαξίμου.

Το συγκεκριμένο στέλεχος ενημερώνει λοιπόν το Μαξίμου ότι ο Κώστας Βαξεβάνης επισκέφτηκε το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας και του έθεσε το θέμα του αποκλεισμού της εφημερίδας. Ενημερώνει επίσης ότι είχε επικοινωνία με την εμπορική διευθύντρια του ντοκουμέντο για την οποία λέει συγκεκριμένα «πήρε από το Doc Doc ο μαύρος πάνθηρας» και διαμαρτυρήθηκε για τη διαφήμιση.

Ζητούσε λοιπόν από το «διαφημιστή» οδηγίες γιατί όπως είπε ο «Διευθύνων Σύμβουλος είναι χέστης και δεν μπορεί να διαχειριστεί ένα τέτοιο θέμα». Μετά από αναλυτική αναφορά προς το Μαξίμου το στέλεχος της Τράπεζας ζήτησε οδηγίες, οι οποίες συνοψίζονταν στο να μην δοθούν λεφτά στο Documento για διαφήμιση προκειμένου να κλείσει.

Το predator έχει καταγράψει τον Σύμβουλο του Μητσοτάκη να λέει «Μην υποχωρείς. Τους έχουμε περικυκλώσει από παντού και θα πάθουν οικονομική ασφυξία. Μην υποχωρήσετε πες και στον άλλο για να τους τελειώσουμε».

Το Predator «έπιασε» συνομιλία με εντολές Μαξίμου για να κλείσει το Documento – Ο διάλογος

Η υπόθεση των υποκλοπών δεν αποδεικνύει μόνο ότι είναι συνδεδεμένη άμεσα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και το ότι, όπως επιμένει τρία χρόνια το Documento, το Πρωθυπουργικό γραφείο δίνει εντολές στις Συστημικές Τράπεζες να μην παίρνει τη διαφήμιση που δικαιούται προκειμένου να οδηγηθεί σε οικονομική ασφυξία και κλείσιμο.

Μέχρι και την ώρα αυτή οι Τράπεζες συνεχίζουν να μην δίνουν στο Documento διαφήμιση χωρίς να δίνουν καμία εξήγηση για αυτό. Ίσως ήρθε η ώρα να δώσουν εξηγήσεις επισήμως σε κάποιους μετόχους οι όποιοι θα πάνε στη Δικαιοσύνη για το θέμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here