Το Spiegel Διαψεύδει το Κίεβο: Τεράστιες οι απώλειες του Ουκρανικού Στρατού στο μέτωπο του Μπαχμούτ.

0
171

Σύμφωνα με την αποκάλυψη του Γερμανικού Περιοδικού Spiegel η Γερμανική Υπηρεσία Πληροφοριών ενημέρωσε την Bundestag για τις μεγάλες απώλειες του Ουκρανικού στρατού στο μέτωπο του Μπαχμούτ.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών ανέφερε επίσης ότι η πτώση της πόλης θα επηρεάσει ολόκληρη τη γραμμή άμυνας της Ουκρανίας.

Η Γερμανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών (BND) παρουσίασε αυτή την εβδομάδα στους Γερμανούς βουλευτές της Bundestag μια έκθεση που δείχνει τριψήφιες απώλειες του Ουκρανικού στρατού στην περιοχή στο μέτωπο του Μπαχμούτ.

Η σημερινή αποκάλυψη του Der Spiegel καταρρίπτει και τους ισχυρισμούς του Κιέβου, ότι η πόλη είναι μικρής σημασίας. Το γεγονός ότι ο Ζελένσκι αποφασίζει να θυσιάσει χιλιάδες στρατιώτες στο συγκεκριμένο μέτωπο, προφανώς υποδηλώνει το ακριβώς αντίθετο.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών ενημέρωσε τους βουλευτές για την κατάσταση στην Ουκρανία σε μια μυστική συνεδρίαση αυτή την εβδομάδα.

Γεγονός που δεν είναι καθόλου συμπτωματικό, αφού η συζήτηση για αποστολή γερμανικών όπλων στο Κίεβο, έχει ανάψει για τα καλά. Ενώ η Υπουργός Άμυνας της Γερμανίας υπέβαλε την παραίτησή της, με τις φήμες να κάνουν λόγο για την στάση της αναφορικά με την στρατιωτική ενίσχυση της Ουκρανίας, η οποία ήταν απόλυτα αρνητική.

Αυτό που μπόρεσαν να αναφέρουν οι αξιωματούχοι είναι ανησυχητικό: Οι Ουκρανοί υφίστανται τώρα τεράστιες απώλειες στο μέτωπο κοντά στο Μπαχμούτ και η ενημέρωση της BND έκανε λόγο για τριψήφιους αριθμούς θανάτων την ημέρα.

Σύμφωνα με την ανάλυση των Γερμανικών Μυστικών Υπηρεσιών, εάν πέσει το Μπαχμούτ, θα επηρεάσει ολόκληρη τη γραμμή άμυνας της Ουκρανίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here