ΤΟ TRAVEL GUIDE ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΠΑΡΙΣΙ.

0
377

Σήμερα Τρίτη 14/12,  λίγο μετά τις 12.30 τα μεσάνυχτα από το κανάλι OPEN  το Travel Guide μας ταξιδεύει στην πόλη του φωτός το Παρίσι που όταν φοράει τα γιορτινά της γίνεται ακόμη πιο ακαταμάχητα ρομαντική.

Ο Θάνος Παπαδημητρίου μας ξεναγεί στο  μουσείο του Λούβρου, που αυτήν την  περίοδο φιλοξενεί  και ειδική έκθεση για τη γέννηση της σύγχρονης Ελλάδας στο θρυλικό πολυκατάστημα Galeries Lafayette που κάθε χρόνο στολίζει το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης, σε ένα από τα ιστορικότερα καφέ του Παρισιού, το Les deux magots.

Το ταξίδι συνεχίζεται στη γιορτινή Disneyland που ημέρες Χριστουγέννων γίνεται ακόμη πιο παραμυθένια.  Παρίσι χωρίς καμπαρέ δε γίνεται και το Travel Guide μας βάζει στο κλίμα των τριών  κορυφαίων καμπαρέ,  του δημοφιλούς Moulin Rouge, του πολυτελούς Lido de Paris και του αισθησιακού Crazy Horse.

Ψηλά από τον Πύργο του Άιφελ η θέα της πόλης είναι καθηλωτική, όπως εξίσου υπέροχη είναι και από το ψηλότερο εστιατόριο  στην Ευρώπη, το Ciel de Paris στο λόφο Μονπαρνάς.

Η νυχτερινή κρουαζιέρα στο Σηκουάνα με τα παριζιάνικα bateaux mouches, είναι από τα must do στη Γαλλική πρωτεύουσα, ενώ βέβαια δε λείπει η χριστουγεννιάτικη αγορά στους κήπους του Κεραμεικού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here