Τρελό «γλέντι» Κύρτσου σε Άδωνη: Βάζω δύο Νανογιλέκα στοίχημα…

0
260

Ο Γιώργος Κύρτσος δίνει τη δική του ερμηνεία για το πρωινό παραλήρημα του Άδωνη σχετικά με το ότι «για κάθε πρόβλημα της χώρας την ευθύνη την έχει η Αριστερά».

Μάλιστα ο πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ, βάζει και στοίχημα για αυτήν την εκδοχή στοιχηματίζοντας «δύο νανογιλέκα», τρολάροντας μοναδικά με αυτόν τον τρόπο τον υπουργό Ανάπτυξης.

Σύμφωνα με τον Κύρτσο για τον Άδωνη φταίει η αριστερά γιατί ο υπουργός δεν θέλει να πικράνει τον «σούπερ manager» Μητσοτάκη.

«Βάζω δύο  Νανογιλέκα στοίχημα ότι ο Α. Γεωργιάδης καταλαβαίνει ότι η από-λιγνιτοποίηση εξπρές και η σκόπιμη δημιουργία εξάρτησης από το φυσικό αέριο, με ευθύνη Μητσοτάκη, οδήγησαν νοικοκυριά, οικονομία σε αδιέξοδο. Δεν θέλει να πικράνει τον σούπερ μάνατζερ, γι αυτό δείχνει την Αριστερά», γράφει αναλυτικά ο Γ. Κύρτσος σε ανάρτησή του.

Νέο παραλήρημα Γεωργιάδη: «Για κάθε πρόβλημα της χώρας την ευθύνη την έχει η Αριστερά».

Αυτή τη φορά, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, κλήθηκε να σχολιάσει την πρόσφατη δήλωσή του ότι «εάν δεν υπήρχε καθόλου αριστερά στην Ελλάδα θα είχαμε φθηνό ρεύμα. Θα είχαμε κάνει όλα τα έργα!».

Από την πλευρά της η δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής του σταθμού Μαρία Αναστασοπούλου, πήρε τον λόγο και τον ρώτησε αν για τους λογαριασμούς του ρεύματος πρέπει να ζητά τα ρέστα από την Αριστερά.

Όπως συγκεκριμένα σημείωσε η ίδια: «Όταν μου έρχεται ο λογαριασμός του ρεύματος κ. Υπουργέ να ζητάω τα ρέστα από την Αριστερά;»

Για να λάβει την άκρως προκλητική απάντηση ότι: «100%. Γενικά για κάθε πρόβλημα της χώρας μας η ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς έχει την ευθύνη»!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here