Τρομοκρατούν τον Κυριάκο για να προκηρύξει σύντομα εκλογές!…του κυρίου Μάξιμου.

0
151

Περίεργες πληροφορίες για νέες αποκαλύψεις από τις Βρυξέλλες…

Η συμπεριφορά στενών Συνεργατών αλλά και Συγγενικών προσώπων έναντι του Πρωθυπουργού, είναι επιεικώς απαράδεκτη.

Τρομοκρατούν τον Κυριάκο για να προκηρύξει αύριο τις εκλογές!

Αντί να τον βοηθούν να κρατήσει την ψυχραιμία του και την ψυχική του ισορροπία ώστε να οδηγήσει την Ελλάδα σε απάνεμα λιμάνια, από εχθές το βράδυ πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος έχουν επιδοθεί σε μία εκστρατεία τρόμου προκειμένου να τον πείσουν να προκηρύξει εκλογές την Κυριακή, 22 Ιανουαρίου!

Η ακύρωση της συνεδρίασης της Βουλής που προγραμματιζόταν για την 21η Δεκεμβρίου και η ενσωμάτωση των θεμάτων για τις 20, μία ημέρα πριν δηλαδή, έχει βάλει φωτιά στους διαδρόμους του κοινοβουλίου, αφού έτσι «ικανοποιείται» και η βασική συνθήκη που θέτει το Σύνταγμα για την διενέργεια των πρόωρων εκλογών και το χρονικό περιθώριο προκήρυξης τους πριν από την Κυριακή της κάλπης.

Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν η συγκεκριμένη απόφαση για την ακύρωση της επίμαχης συνεδρίασης την ερχόμενη Τετάρτη, είχε τη σύμφωνη γνώμη του Πρωθυπουργού.

Γνωρίζω όμως από πηγές που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, πως η προσπάθεια κατατρομοκράτησης του Πρωθυπουργού είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Αυτό το κλίμα, ενισχύει η προειδοποίηση που έλαβε το Μαξίμου από κορυφαίο δημοσκόπο ότι τον Μάρτιο, οι δημοσκοπικές δεν θα μπορούν πλέον να δίνουν την Ν.Δ. ως πρώτο κόμμα.

Όπως επίσης και οι «περίεργες» πληροφορίες που υποτίθεται ότι έρχονται από τις Βρυξέλλες και θέλουν νέο κύμα αποκαλύψεων να σαρώνει το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και προσωπικές, πολύ προσωπικές επιλογές του.

Απομένει να δούμε εάν ο αλύγιστος Κυριάκος, θα λυγίσει για πρώτη φορά μπροστά στην επικείμενη απειλή που προκύπτει από το κλίμα τρομοκρατίας που του μεταφέρουν οι δικοί του άνθρωποι…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here