ΤΡΟΜΟΣ στην Αθήνα για την κατάσχεση των τηλεφώνων της Εύας Καϊλή!…του Δήμου Βερύκιου.

0
175

Οι Βελγικές Αρχές – και όχι μόνο – (βλέπε CIA) θα αποτυπώσουν με ακρίβεια τις επαφές που είχε η Εύα Καϊλή με Έλληνες Υπουργούς, Επιχειρηματίες και Αθλητικούς Παράγοντες για λογαριασμό συγκεκριμένων επενδυτικών projects  του Κατάρ.

Τρόμος στον Πολιτικό-Επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας από την κατάσχεση των τηλεφώνων και των υπολογιστών της Εύας Καϊλή.

Ο φόβος και ο τρόμος εστιάζεται στο γεγονός ότι οι Βελγικές Αρχές -και όχι μόνο- (βλέπε CIA) θα αποτυπώσουν με ακρίβεια τις επαφές που είχε η Εύα Καϊλή με Έλληνες υπουργούς, επιχειρηματίες και αθλητικούς παράγοντες για λογαριασμό συγκεκριμένων επενδυτικών projects  του Κατάρ.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Εύα Καϊλή λόγω των άριστων σχέσεων που είχε με το Μέγαρο Μαξίμου και προσωπικά με τον Πρωθυπουργό λειτουργούσε ως «πρέσβειρα» επενδύσεων με το Κατάρ.

Θέμα: ΕΥΑ ΚΑΙΛΗ | Αναρτήσεις Άρθρων | Ημεροδρόμος

Ειδικότερα με τις «ευλογίες» της κυβέρνησης-λένε οι ίδιες πηγές ότι-η κ. Καϊλή πάσχιζε για την προώθηση ενός μεγάλου Αθλητικού Επενδυτικού projects για λογαριασμό συγκεκριμένου εγχώριου Επιχειρηματικού Ομίλου.

Αποκλειστικό: Τα νυχτοπερπατήματα της Καϊλή με γόη εφοπλιστή (εικόνα) • Η Άποψη

Στις Βρυξέλλες εκτός από το Κατάρ (Qatar Investment) δραστηριοποιούνται ανάλογα Επενδυτικά Λόμπι και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και της Κίνας.

Ειδικότερα για το Κινεζικό Λόμπι που δραστηριοποιείται στις Βρυξέλλες, υπό την σκεπή των ΗΠΑ διεξάγεται πολύμηνη έρευνα στην οποία έχουν ήδη εμπλέκονται συγκεκριμένα άτομα για τα οποία έχουν ενημερωθεί οι Μυστικές Υπηρεσίες των χωρών καταγωγής τους και από τις οποίες έχει ζητηθεί η δική τους συνδρομή.

Υ.Γ. Εύα Καϊλή: Πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο-Κατασχέθηκαν τα κινητά της.

«Η κ. Καϊλή πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο, καθώς στο σπίτι της βρέθηκαν τσάντες με χαρτονομίσματα»…αναφέρει η «L Echo».

-Βρέθηκε και ο πατέρας της Εύας Καϊλή να έχει στην κατοχή του τσάντα με μετρητά

-Νέα στοιχεία προκύπτουν συνεχώς για την υπόθεση δωροδοκίας Ευρωβουλευτών από το Κατάρ.

Εκρηκτικές διαστάσεις παίρνει εν μέσω του Παγκοσμίου Κυπέλου Ποδοσφαίρου στο Κατάρ το σκάνδαλο διαφθοράς που ξέσπασε στην καρδιά της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας, στο οποίο εμπλέκεται και το όνομα της Ελληνίδας Ευρωβουλευτή, Εύας Καϊλή, η οποία προσήχθη σε ανάκριση με την κατηγορία της δωροδοκίας και δωροληψίας, ενώ κατασχέθηκαν και τα κινητά της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη «L’Echo», o πατέρας της Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είχε «στην κατοχή του μία βαλίτσα γεμάτη μετρητά και βρισκόταν σε κίνηση, έχοντας ειδοποιηθεί από συνεργούς του, όπως πιστεύουν οι ερευνητές».

Η Εύα Καϊλή, σύμφωνα με τα Βελγικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, διανυκτέρευσε σε κελί και επισημαίνεται:

«Έπειτα από 16 έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, πέντε άτομα συνελήφθησαν, την Παρασκευή (09/12) στις Βρυξέλλες και άλλα δύο στην Ιταλία, ως ύποπτα για διαφθορά από το Κατάρ εντός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Η Βελγική Ομοσπονδιακή Εισαγγελία ανακοίνωσε αυτές τις συλλήψεις γύρω στο μεσημέρι της Παρασκευής (09/12)».

Ακόμα, στο δημοσίευμα της «L’Echo» με τίτλο «Σάκοι με μετρητά βρέθηκαν στο σπίτι της αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» και προστίθεται ότι – μέχρι στιγμής – έχουν γίνει πέντε συλλήψεις στις Βρυξέλλες και δύο στην Ιταλία, στο πλαίσιο έρευνας για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και διαφθοράς, υπό την ηγεσία του Βελγικού Γραφείου Καταπολέμησης της Διαφθοράς, της Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας και του Ανακριτή κ. Μισέλ Κλεζ.

Βέβαια, επί του παρόντος, δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό που βρέθηκε στο σπίτι της Ευρωβουλευτίνας, η οποία διεγράφη τόσο από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ όσο και από την ομάδα των Σοσιαλιστών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ακόμα, επισημαίνεται ότι η Εύα Καϊλή συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, καθώς λόγω της ασυλίας μόνο έτσι μπορεί να συλληφθεί πολιτικό πρόσωπο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here