Τσίπρας για ΝΔ: Κοίτα ποιος μιλάει!

0
327

«Οι Νεοναζί είναι και επίσημα ένοχοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αθώοι όσοι τους ξέπλεναν τόσα χρόνια και σήμερα εμφανίζονται ως τιμητές», τονίζεται στο βίντεο-μήνυμα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα, το οποίο δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν είναι αθώοι όσοι τους ξέπλεναν και κάνουν σήμερα τους τιμητές.

Ο Αλέξης Τσίπρας τονίζει προς πάσα κατεύθυνση πως «ο Ελληνικός λαός, όπως αποδείχτηκε και στην προχθεσινή ιστορική και μαζική συγκέντρωση για τη δίκη της εγκληματικής οργάνωσης, έχει ισχυρή μνήμη», δίνοντας έτσι, στον βαθμό που του αναλογεί, το σύνθημα της συνέχειας της αντιφασιστικής δράσης και εγρήγορσης, που θα πρέπει να φέρει όλους τους υπεύθυνους, όχι μόνο τα καταδικασθέντα μέλη, προ των ευθυνών τους για το δηλητήριο στην Ελληνική κοινωνία.

Τόσα χρόνια τους ξέπλεναν, αλλά σήμερα εμφανίζονται ως τιμητές

Οι νεοναζί είναι και επίσημα ένοχοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αθώοι όσοι τους ξέπλεναν τόσα χρόνια και σήμερα εμφανίζονται ως τιμητές. Ο ελληνικός λαός, όπως αποδείχτηκε και στην προχθεσινή ιστορική και μαζική συγκέντρωση για τη δίκη της εγκληματικής οργάνωσης, έχει ισχυρή μνήμη.

Gepostet von Alexis Tsipras am Freitag, 9. Oktober 2020

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here