Τσίπρας: Τόσα χρόνια τους ξέπλεναν, αλλά σήμερα εμφανίζονται ως τιμητές.

0
392

«Οι Νεοναζί είναι και επίσημα ένοχοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αθώοι όσοι τους ξέπλεναν τόσα χρόνια και σήμερα εμφανίζονται ως τιμητές. Ο Ελληνικός λαός, όπως αποδείχτηκε και στην προχθεσινή ιστορική και μαζική συγκέντρωση για τη δίκη της εγκληματικής οργάνωσης, έχει ισχυρή μνήμη»…σημειώνει με νόημα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτησή του στο facebook, την οποία συνοδεύει με σχετικό βίντεο.

Τόσα χρόνια τους ξέπλεναν, αλλά σήμερα εμφανίζονται ως τιμητές

Οι νεοναζί είναι και επίσημα ένοχοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αθώοι όσοι τους ξέπλεναν τόσα χρόνια και σήμερα εμφανίζονται ως τιμητές. Ο ελληνικός λαός, όπως αποδείχτηκε και στην προχθεσινή ιστορική και μαζική συγκέντρωση για τη δίκη της εγκληματικής οργάνωσης, έχει ισχυρή μνήμη.

Gepostet von Alexis Tsipras am Freitag, 9. Oktober 2020

Υ.Γ. Όταν βουλευτές της ΝΔ επί Σαμαρά ψήφιζαν «όχι» στην άρση ασυλίας του Κασιδιάρη.

Με…«παιδαγωγικούς» όρους προσέγγισαν την ναζιστική, εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής ορισμένα στελέχη της Κυβέρνησης Σαμαρά, παρά το γεγονός ότι είχε δώσει απερίφραστα δείγματα βίας και ρητορικής μίσους.

Έτσι, τον Μάρτιο του 2013, όταν ο Κασιδιάρης χαστούκισε την Λιάνα Κανέλη σε απευθείας μετάδοση, ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος, Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο υφυπουργός για θέματα αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης, και ο βουλευτής Βοιωτίας Γιάννης Καράμπελας ψήφισαν «όχι» στην ψηφοφορία για την άρση της ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here