Τσακαλώτος: Η δήλωση Κυρανάκη για την ανεργία θα ήταν αστεία αν δεν ήταν εξοργιστική.

0
172

Σημερινές δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Κυρανάκη στο MEGA σχετικά με την ανεργία σχολιάζει με γραπτή του δήλωση ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

«Σήμερα ο κ. Κυρανάκης μας ενημέρωσε ότι οι νέοι δεν βρίσκουν δουλειά γιατί δεν ξέρουν να ψάχνουν καλά. Χαίρομαι που ο ίδιος ήξερε να ψάχνει και τα κατάφερε»…σημειώνει, υπογραμμίζοντας ότι «η δήλωση του αυτή, πιστή στον κυνισμό της ΝΔ, θα ήταν αστεία αν δεν ήταν εξοργιστική».

«Βέβαια, για να είμαι δίκαιος μαζί του, πιστεύω ότι ο κ. Κυρανάκης προσπάθησε να εκλαϊκεύσει την θεωρία του κυρίου Πισσαρίδη, για την οποία βραβεύτηκε με Νόμπελ, ότι η ανεργία υφίσταται διότι οι εργαζόμενοι και οι εργοδότες δεν συναντιούνται εύκολα (γνωστή ως Θεωρία Αναζήτησης -Search Theory)»…συνεχίζει και καταλήγει:

«Αν αυτή είναι επίκαιρη θεωρία και χρήσιμη για την αντιμετώπιση της ανεργίας στην εποχή της χρηματοπιστωτικής κρίσης και του COVID19, πραγματικά σηκώνω τα χέρια»!

Υ.Γ. Tσακαλώτος: Κυρίαρχα χαρακτηριστικά της ΝΔ ο Κοινωνικός Αυτοματισμός και ο Κυνισμός.

Σημερινές δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα με τις οποίες αναφέρεται και στην τοποθέτηση του Οικονομικού Συμβούλου του πρωθυπουργού Αλέξη Πατέλη, ότι «πρέπει να πάψει το κράτος να παίρνει τα λεφτά των νέων και να τα δίνει στους ηλικιωμένους»σχολιάζει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

«Ο κ. Σταϊκούρας επιβεβαίωσε ότι αυτά που είπε ο κ. Πατέλης για τις συντάξεις αποτελούν γραμμή της κυβέρνησης της ΝΔ. Δεν αμφιβάλλαμε για αυτό ούτε στιγμή. Ο Κοινωνικός αΑυτοματισμός και ο Κυνισμός είναι κυρίαρχα χαρακτηριστικά της ΝΔ. Και ο Πάπας παραμένει καθολικός»…υπογραμμίζει σε γραπτή του δήλωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code