Τσουνάμι Folli Follie: Η ΝΔ ξήλωσε τους εισαγγελείς που ερευνούσαν-Ενεργό Στέλεχος του Χρηματιστηρίου αναφέρεται στα email.

0
702

Άνοιξε όπως φαίνεται ο ασκός του Αιόλου με την υπόθεση Folli Follie. Γιατί αν και τα ΜΜΕ που ελέγχονται ασφυκτικά από την Κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη, αξιοποίησαν την αναφορά των ονομάτων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία σε email κάποιου στελέχους της εταιρίας προς τον Τζώρτζη Κουτσολιούτσο για πολιτικούς λόγους, βγήκαν στην επιφάνεια κι άλλες πτυχές, πιο σοβαρές που δεν φαίνεται να ευνοούν την Νέα Δημοκρατία.

Όπως ανέφερε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στην εκπομπή Kontra24, διαβάζοντας επίμαχο email που δημοσίευσε η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ δεν υπάρχει ίδια ευαισθησία για όλους όσους αναφέρονται στα email.

ΕΔΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Στο δημοσίευμα που διαβάζει στον αέρα ο βουλευτής του Κινήματος Αλλάγης, αναφέρεται πως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ενώ φέρεται να υπήρξε και επικοινωνία με τον Αντιπρόεδρο της Επιτροπής από μέλος του διοικητικού συμβουλίου (σσ Επιτροπής Κεφαλαιοαγοράς).

Συγκεκριμένα, στο μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που στάλθηκε στις 9 Μαΐου 2018 από το στέλεχος της εταιρίας (Διευθυντής Ασφαλείας) στον γιο του ιδρυτή της αναφέρεται:

«Κύριε Τζώρτζη, θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα σημερινά αποτελέσματα της κινητοποίησης μας. Η οδηγία από ψηλά είναι να συνδράμουνε τον Όμιλο. Αυτή είναι η θέση του Μαξίμου. Ενημερώθηκε και ο Πρωθυπουργός. Ο κ. Μπαλαούρας έστειλε μήνυμα στον κ. Γκότση και του ανέφερε την κατάσταση. Προσωπική επικοινωνία έγινε με τον Αντιπρόεδρο από τον κ. Λαζαρίδη».

Σε άλλο σημείο στην ίδια εκπομπή ο βουλευτής Μιχάλης Κατρίνης κατήγγειλε ότι η Νέα Δημοκρατία ξήλωσε όλου τους οικονομικού εισαγγελείς που ερευνούσαν την τεράστια αυτή υπόθεση:

Υ.Γ. Σκάνδαλο Folli Follie: Οι Κουτσολιούτσοι κορόιδευαν τους μετόχους και τις αρχές επί 17 χρόνια! Τι διαπίστωσαν οι ελεγκτές της PwC.

Η ανάλυση των στοιχείων της ενδιάμεσης Έκθεσης Έκτακτου Διαχειριστικού Ελέγχου που διενήργησε η εταιρεία PwC.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here