Υπέκλεψαν κλήσεις Ουκρανών για την Bucha: «Δεν είδαμε πτώματα-Οι δικοί μας λεηλάτησαν τα πάντα».

0
296

Τελικά έλεγε ψέματα το Κίεβο για τα όσα έγιναν στην Bucha;

Έκθετη είναι η προπαγάνδα του Κιέβου, η οποία έχει κάνει «σημαία» την υποτιθέμενη σφαγή στην Μπούκα, καθώς ολοένα και περισσότερα στοιχεία που δείχνουν ότι ήταν σκηνοθετημένη βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Το Russia Today απέκτησε τηλεφωνικά αρχεία μεταξύ Ουκρανών αξιωματούχων ασφαλείας και Δυτικών δημοσιογράφων που έρχονται σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς των δυτικών μέσων ενημέρωσης σε σχέση με την ενοχή της Μόσχας για δήθεν φρικαλεότητες κοντά στην Bucha, ενώ αντιθέτως αποκαλύπτουν λεηλασίες από τις ουκρανικές δυνάμεις.

Ένας ρεπόρτερ που ταυτοποιείται ως «Σάιμον» ακούγεται να λέει στους συναδέλφους του ότι δεν είδε πτώματα μετά την επίσκεψή του στην Μποροντιάνκα – 25 χιλιόμετρα από την Bucha – και ότι στους ντόπιους έδωσαν φαγητό και έλαβαν καλή μεταχείριση από Ρώσους στρατιώτες.

Μια άλλη κλήση που υπ-εκλάπη μεταξύ αξιωματούχων της SBU (Ουκρανική Υπηρεσία Αφαλείας) που προσδιορίζονται ως Σεργκέι Ανατόλιεβιτς και Λέσογκορ περιγράφει πώς οι Ουκρανικές δυνάμεις:

«Λεηλάτησαν ότι μπορούσαν. Έσπασαν πόρτες, τα πάντα…Αποδεικνύεται  ότι οι «Moskals» δεν πήραν τίποτα, αλλά οι δικοί μας μπήκαν και λεηλάτησαν τα πάντα».

RT EXCLUSIVE: Phone records shed different light on atrocities near Kiev.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here