Υποκλοπές: Μητσοτάκης σε Περιδίνηση!

0
238

Τα ρίχνει στον Κοντολέων και  «βλέπει» πρόωρες εκλογές…

Σε χιονοστιβάδα για το Μαξίμου και προσωπικά για τον Πρωθυπουργό Κυρ. Μητσοτάκη που μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε πρόωρες εκλογές, εξελίσσονται οι υποκλοπές, μετά την μηνυτήρια αναφορά του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ν. Ανδρουλάκη.

Απέλπιδα προσπάθεια

Ο κ. Μητσοτάκης σε μία απεγνωσμένη προσπάθεια να διασωθεί «έκοψε το δεξί του χέρι», οδηγώντας σε παραίτηση τον ανιψιό του και κατά την έκφραση στελέχους της ΝΔ, «Εκτελεστικό Πρωθυπουργό».

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, με αυτό τον τρόπο ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση αναλαμβάνουν την πολιτική ευθύνη για την παρακολούθηση από την ΕΥΠ του κινητού του κ Ανδρουλάκη, για την οποία, όμως, αποποιούνται των ευθυνών τους!

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Διοικητής της ΕΥΠ που τον τοποθέτησε στη θέση αυτή παράτυπα (σ. σ. δεν είχε πτυχίο και ο κ. Μητσοτάκης άλλαξε το νόμο για να χωρέσει στη θέση ο κ. Κοντολέων) ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, δεν είχε ενημερώσει το Μαξίμου για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη!!!

Το ερώτημα είναι αν κάνεις με τέτοιου είδους διαρροές που προδίδουν πανικό, πρέπει να γελάσει ή να κλάψει.

Όχι με Predator

Οι υποκλοπές κόβουν τη δεύτερη δόση του Ταμείου Ανάκαμψης | Eretikos.gr

Υπενθυμίζεται σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, ο κ. Κοντολέων, παραιτήθηκε «κατόπιν λανθασμένων ενεργειών που διαπιστώθηκαν στη διαδικασία των νόμιμων επισυνδέσεων».

Οι ίδιες κυβερνητικές πηγές υποστηρίζουν ότι ο κ Ανδρουλάκης παρακολουθείτο με συμβατικά μέσα και όχι με το Predator επί τρεις μήνες και έως και δύο μέρες μετά την ανάδειξή του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Υ.Γ. Βόμβα Κύρτσου: Πάει το Ηγετικό προφίλ Μητσοτάκη έναντι Τσίπρα!

Σε νέα του παρέμβαση ο Γιώργος Κύρτσος αναφέρει:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here