ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ σε COSMOTE: Ύποπτη έως και επικίνδυνη σιωπή των ΜΜΕ και της Δικαιοσύνης.

0
543

Ένα τεράστιο σκάνδαλο υποκλοπών που αφορούσε σύσσωμη την πολιτική ηγεσία αποκαλύφθηκε Και συγκαλύφθηκε ακαριαία. Σιωπή από Kυβέρνηση, Αντιπολίτευση, αλλά δυστυχώς και την Δικαιοσύνη.

Για ένα θέμα που θα έπρεπε να έχει σημάνει γενικό συναγερμό σε πολιτικούς, διωκτικές αρχές και Άρειο Πάγο. Ειδικά τις στιγμές που ζούμε με την εθνική κρίση στο απόγειο. Ντροπή και αίσχος για μια χώρα που έχει καταστραφεί από τα συμφέροντα.

Ζούμε στη χώρα που αποκαλύπτεται ότι έχει γίνει υποκλοπή τηλεφωνικών συνδιαλέξεων στον μεγαλύτερο τηλεπικοινωνιακό πάροχο και σχεδόν κανένα ΜΜΕ δεν αναρωτιέται απο ποιόν έγινε και τί στοιχεία πάρθηκαν.

Είναι δυνατόν; Μια τέτοια είδηση θα έπρεπε να είναι πρώτο θέμα παντού. Όπως είχε γίνει και με την Κυβέρνηση Καραμανλή το 2004. Σήμερα τι έχει αλλάξει πλέον; Τα μπουκωμένα από τη λίστα Πέτσα ΜΜΕ έχουν σιωπήσει.

Εκτός από την Cosmote μήπως έχει γίνει υποκλοπή και σε Vodafone και Wind;

Υ.Γ. Κυκλοφορεί ένα ανέκδοτο στους Πολιτικούς κύκλους ότι έχει γίνει σύσταση στην Kυβέρνηση να μιλούν στο τηλέφωνο στα Γερμανικά ή έστω στα Αγγλικά για να γίνεται πιο εύκολη η δουλειά των ωτακουστών!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here