Υπουργός της Ν.Δ. έσπευσε στον Κορυδαλλό…..για να πιέσει τον Γιαννουσάκη!!

0
145

Καυτές αποκαλύψεις του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στον Κώστα Χαρδαβέλλα και την «Κυριακάτικη Εφημερίδα» για την υπόθεση του NOOR 1.

Μια επίσκεψη του εφοπλιστή Bαγγέλη Μαρινάκη στο σπίτι του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, όταν άρχισαν οι αποκαλύψεις για τη συμμορία διακίνησης ναρκωτικών, με συμμετοχή του προφυλακισμένου Γιαννουσάκη.

Οι προσπάθειες του δημοσιογράφου να επικοινωνήσει και να ενημερώσει τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή.

Μία επιστολή-βόμβα με αποκαλύψεις για τη συμμορία λαθρεμπόρων καυσίμων και ναρκωτικών, με παραλήπτες τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Ένας υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, που έσπευσε στον Κορυδαλλό, για να πιέσει τον Γιαννουσάκη να αλλάξει την κατάθεσή του!

Σε αυτές και άλλες πολλές συγκλονιστικές αποκαλύψεις προχωράει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στον Κώστα Χαρδαβέλλα και δημοσιεύεται στην «Κυριακάτικη Εφημερίδα» της Κυριακής 2 Ιουλίου 2017.

Ο γνωστός ρεπόρτερ αποκαλύπτει πως «μπήκε» δημοσιογραφικά στην υπόθεση και αποκαλύπτει το περιεχόμενο συνομιλιών του με Καμμένο, Μαρινάκη και Γιαννουσάκη, φέρνοντας στο φως άγνωστες πτυχές μιας σκοτεινής ιστορίας. Κινδυνεύει ο Γιαννουσάκης και από ποιον; Έχει σχέση με ναρκωτικά ο Μαρινάκης;

Πώς εξηγείται η ανάμιξη Καμμένου στην υπόθεση και γιατί τον θεωρεί «λεβέντη» ο Τριανταφυλλόπουλος; Τι ρόλο έπαιξε ο υπουργός Δικαιοσύνης αλλά και η γραφειοκρατία; Πού…κολλάνε πετρέλαια και ναρκωτικά;

Αποκαλυπτικές απαντήσεις σε «καυτά» ερωτήματα στη συνέντευξη του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στον Κώστα Χαρδαβέλλα, στην «Κυριακάτικη Εφημερίδα» αυτής της Κυριακής.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code