Υπό βροχή γιορτάστηκαν τα Κούλουμα στο Πάρκο «Α.Γ. Παπανδρέου», στη Νέα Ερυθραία!

0
209

Με βροχερό καιρό, γιορτάστηκαν τα Κούλουμα στον Δήμο Κηφισιάς. Το παραδοσιακό ελληνικό γλέντι με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Πάρκο «Α.Γ. Παπανδρέου», στη Νέα Ερυθραία.

Στο παραδοσιακό γλέντι μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν και απόλαυσαν πατροπαράδοτες λιχουδιές, παραδοσιακή φασολάδα, λαγάνα, σαρακοστιανούς μεζέδες και άφθονο κρασί.

Η γιορτή διοργανώθηκε από το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς, που μερίμνησε και για τους μικρούς του φίλους καθώς εμψυχωτές ανέλαβαν να απασχολήσουν δημιουργικά τα παιδιά.

Την εορταστική διάθεση ανέβασαν με τα τραγούδια τους οι γνωστοί καλλιτέχνες Γιάννης Σαββιδάκης και Αρετή Κετιμέ, οι οποίοι ξεσήκωσαν τον κόσμο με τα τραγούδια τους και την ερμηνεία τους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η γνωστή τραγουδίστρια και μέλος του Δ.Σ. «Δ. Βικέλας» Στέλλα Κονιτοπούλου η οποία, με την εξαιρετική της φωνή, οδήγησε τους παρευρισκόμενους σε νησιώτικα μουσικά μονοπάτια.

Σύντομο χαιρετισμό και ευχές απηύθυνε ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος ο οποίος ευχαρίστησε τους εργαζόμενους και τους συντελεστές της γιορτής.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here