Υστερόγραφο-Καταπέλτης του Μιχάλη Ιγνατίου για τον Μαργαρίτη Σχοινά.

0
304

Σε άρθρο του στην εφημερίδα Φιλελεύθερος της Κύπρου, ο κορυφαίος δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου στο οποίο απευθύνεται στον Μαργαρίτη Σχοινά, αποκαλύπτοντας σημεία και τέρατα για την ύποπτη δράση του, ειδικά στα Εθνικά θέματα.

Γράφει συγκεκριμένα ο έγκριτος Μιχάλης Ιγνατίου:

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ Ι: Θα επανέλθω στον Έλληνα Επίτροπο στην Κομισιόν, Μαργαρίτη Σχοινά, που κάνει την…πάπια για την «πατάτα» που ξεφούρνισε. Διότι πρόκειται για τεράστιο Διπλωματικό Σκάνδαλο.

Θυμίζω ότι στα συνέδρια της Νέας Δημοκρατίας (Ν.Δ.) στην Αθήνα και του ΔΗΣΥ στη Λευκωσία, άφησε απαράδεκτα υπονοούμενα εναντίον υποψηφίων για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, ότι δηλαδή είναι άνθρωποι του αυταρχικού Προέδρου της Ρωσίας. Χωρίς να παρουσιάσει καμία απόδειξη.

Τέρμα τα αστεία: Από τη στιγμή που αρνείται να δώσει το παραμικρό στοιχείο, όσα είπε είναι καραμπινάτα ψέματα.

Αν δεν ήταν αυτός που είναι, δεν θα είχα ασχοληθεί με την αφεντιά του. Αλλά επειδή παίζει όχι καθαρά παιγνίδια στις Βρυξέλλες, πρέπει να τον ξεμπροστιάσουμε, διότι είναι επικίνδυνος.

Απ’ ότι πληροφορήθηκα από συναδέλφους έθετε εμπόδια στον τέως υπουργό Εξωτερικών Νίκο Χριστοδουλίδη, όταν αντιπροσώπευε την Κύπρο στην Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Ε.). Έλεγε άσχημες κουβέντες.

Υποψιάζομαι ποιοι τον παρέσυραν να ισχυριστεί τα της εμπλοκής του Βλαντιμίρ Πούτιν στις Κυπριακές Προεδρικές εκλογές.

Δυστυχώς ο κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, παρέσυρε και τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος φέρεται να είπε σε Κύπριο πολιτικό, ότι ο κ. Χριστοδουλίδης «είναι της σκληρής γραμμής» και αυτό δεν αρέσει στους εταίρους μας.

Ναι, έχουμε μπλέξει και το γνωρίζω. Αλλά ο κ. Σχοινάς πρέπει να δώσει εξηγήσεις. Και λυπάμαι ότι οι συνάδελφοι βοηθούν να ξεχαστούν οι αστήρικτοι ισχυρισμοί του. Είναι όπως με το θέμα της διαφθοράς του πολιτικού και του οικονομικού κόσμου. Πόσοι ασχολούνται, πόσοι ψάχνουν;

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΙΙ: Οι πληροφορίες για την πιθανή προσάρτηση των κατεχομένων από την Τουρκία είναι ανησυχητικές και έντονα ενοχλητικές. Πιστεύω, πάντως, ότι αν ο Ερντογάν εκτελέσει το σχέδιο -διότι σχέδιο υπάρχει- θα ενταφιάσει κάθε ελπίδα για να αγοράσει τα αμερικανικά μαχητικά F-16.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here