Φαρμακερό «καρφί» του Υφυπουργού Γιώργου Γεωργαντά για τους «άριστους» που έτρεξαν να εμβολιαστούν πρώτοι.

0
403

Στη σέντρα έβγαλε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης τους «αρίστους» της Κυβέρνησης Μητσοτάκη που…σπρώχνονται εδώ και μερικές ημέρες για να εμβολιαστούν από τους πρώτους!

Ο Γιώργος Γεωργαντάς, μιλώντας στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη, επιφύλασσε μία φαρμακερή «σπόντα» για τους συναδέρφους του και τους λοιπούς…επιτελικούς που έτρεξαν να «καπαρώσουν» μία από τις ήδη λιγοστές δόσεις εμβολίου.

Είπε λοιπόν, προς τιμήν του, το εξής: «Έχω την τύχη να μην είμαι σε ομάδα υψηλού κινδύνου, θα εμβολιαστώ τελευταίος μαζί με το μεγάλο μέρος του ελληνικού πληθυσμού».

Αν η φράση σας φαίνεται «καρφί», και μάλιστα «φαρμακερό», τότε πρέπει να δείτε και το ύφος του τη στιγμή που το λέει και θα καταλάβετε περισσότερα:

Υ.Γ. Σάλος με σύζυγο υπουργού που έκανε το εμβόλιο του κορωνοϊού.

Το γεγονός ότι πολλά στελέχη της Κυβέρνησης και άλλοι κάνουν πρώτοι το εμβόλιο έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις και αντιδράσεις. Η παρέλαση πολιτικών και αξιωματούχων από τα νοσοκομεία προκειμένου να κάνουν το εμβόλιο του κορονοϊού έχει ενοχλήσει τους πολίτες αλλά και τους υγειονομικούς πρώτης γραμμής.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν αντιδράσεις για την σύζυγο υπουργού της κυβέρνησης, την κα Πόπη Καλαϊτζή, η οποία είναι παντρεμένη με τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Κωστή Χατζηδάκη.

Η κα Καλαϊτζή η οποία είναι πλαστικός χειρουργός στο Ασκληπιείο Βούλας έκανε από τους πρώτους το εμβόλιο και η κίνηση αυτή προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Η κα Καλαϊτζή έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στο facebook στην οποία έγραψε μεταξύ άλλων:

«Αισθάνομαι ανακουφισμένη, τυχερή, αισιόδοξη και περήφανη! Ανακουφισμένη γιατί η έναρξη των εμβολιασμών είναι η αρχή του τέλους για την πανδημία , που έχει αλλάξει τις ζωές μας! Τυχερή γιατί ως γιατρός στο Ασκληπιείο της Βούλας, ένα νοσοκομείο στην πρώτη γραμμή της «μάχης» με τον Κορωνοϊό, είμαι από τους πρώτους Έλληνες που εμβολιάζονται!

Αισιόδοξη γιατί νιώθω ότι δεν αργεί η ώρα που η ανθρωπότητα θα φωνάξει «φτου Ξελευτερία» από καραντίνες, απομόνωση και έλλειψη αγκαλιάς!

Περήφανη γιατί η Επιστήμη ξεπέρασε τον εαυτό της και κατάφερε τόσο σύντομα να έχουμε καλά και αποτελεσματικά εμβόλια! Είναι μια μοναδική επιστημονική επανάσταση!!»

Τέλος, για οικονομία χώρου και χρόνου σας παραθέτουμε ορισμένα ακόμα παραδείγματα «αριστείας» που έσπευσαν να κοινοποιήσουν τον εμβολιασμό τους στα Social Media για τους…δικούς τους λόγους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here