Φασιστικό Παραλήρημα στην Ξάνθη…παρουσία βουλευτών του κοινοβουλίου!

0
375

Οι παρόντες στην πορεία υπεράσπισης των συμφερόντων της Τουρκίας στην Θράκη…

Εικόνες ντροπής από την συγκέντρωση μίσους στους δρόμους της Ξάνθης, όπου 300 αλαλάζοντες υποκινούμενη από το προξενείο συγκεντρώθηκαν απαιτώντας την νομιμοποίηση της παράνομης οργάνωσης «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης».

Παρευρισκόμενοι έκαναν τον χαιρετισμό της ναζιστικής οργάνωσης «Γκρίζοι λύκοι», γεγονός που δεν αφήνει κανένα περιθώριο για παρερμηνείες.

Ήταν ο ίδιος όχλος που πριν από λίγες εβδομάδες έκανε την αντισημιτική συγκέντρωση ντροπής που απαιτούσε τον αφανισμό του Ισραήλ από το πρόσωπο της γης, συγκέντρωση που ξύπνησε μαύρες μνήμες.

Συμμετείχε φυσικά και ο ψευδομουφτής Αχμέτ Μετέ, που είχε αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, την φρικτή εικόνα της Τζιχάντ με τον απελαύνονταν τρομοκράτη να εισέρχεται στην Ιερουσαλήμ.

Το ανατριχιαστικό όμως είναι ότι στην συγκεκριμένη εκδήλωση μισούς συμμετείχαν βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου, αλλά και πρώην Δημοτικός Σύμβουλος!

Συγκεκριμένα συμμετείχαν οι:

Ζειμπεκ Χουσεϊν – Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης

Ιλχάν Αχμέτ – Βουλευτής ΚΙΝΑΛ Ροδόπης

Αμέτ Ερτζάν – πρώην Δημοτικός Σύμβουλος της ΝΔ και νυν Πρόεδρος Συνδέσμου Σχολικών Εφορειών

Εάν υπάρχει η παραμικρή ευαισθησία στα συγκεκριμένα κόμματα, οι παρευρισκόμενοι θα έπρεπε αμέσως να διαγραφούν. Εάν δηλαδή πήγαιναν σε συγκέντρωση Γερμανών νεοναζί θα παρέμεναν;

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here