Φιλανθρωπικό Gala.

0
484

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ρεσιτάλ πιάνου με δείπνο για φιλανθρωπικό σκοπό στην οικία του Άγγλου πρέσβη στην Αθήνα από τη Life Action Trust με στόχο την ενίσχυση των σκοπών της ίδιας της οργάνωσης αλλά και του συλλόγου Βαρέως Καρδιοπνευμονοπαθών Ασθενών.

Δέσποινα Σαχίνη ( η κόρη της Princess Lulua Al Faisal πρόσφερε δωρεά εις μνήμην της γιαγιάς της Queen Iffat), Χρυσάνθη Λαιμού, πρόεδρος συλλόγου, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, σερ Μακτί Γιακούμπ, Ρίτα Πατερώνη (πρόσφερε δημιουργία της για τον λαχνό)

Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 1991 από τους πρώτους Έλληνες ασθενείς που δέχθηκαν μεταμόσχευση καρδιάς και πνεύμονα στο Harefield Hospital του Λονδίνου από τον Sir Magdi Yacoub που παρέστη και ο ίδιος στην εκδήλωση ως επίτιμος προσκεκλημένος.

Τα μέλη του συλλόγου βράβευσαν την Α.Ε τον Άγγλο πρέσβη στην Ελλάδα John Kittmer για τη φιλοξενία στην πρεσβεία και την Χρυσάνθη Λαιμού, πρόεδρο καθώς και τα μέλη της επιτροπής της Life Action Trust για τη συμβολή τους στη διάδοση της ιδέας δωρεάς οργάνων και στους σκοπούς του συλλόγου.

Ιδιαίτερης σημασίας ήταν η βράβευση του Sir Magdi Yacoub ευχαριστώντας τον για τη μακροχρόνια ποιότητα ζωής αλλά και για τη δεύτερη ευκαιρία που έδωσε, ώστε να συνεχίσουν την πορεία τους.

Για να δείτε τις λεζάντες των παρακάτω φωτό, κάντε κλικ πάνω στην κάθε μία ξεχωριστά: 

{joomplucat:10 limit=4}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here