Φτάνει Πια! Κόψτε τους τον τσαμπουκά!

0
525

Απευθύνομαι στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στον Υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Δένδια, στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, σε όλα τα κόμματα της Βουλής, στους βουλευτές των κομμάτων, στο ΚΥΣΕΑ, στους Ευρωβουλευτές της χώρας.

Γιατί δεν στέλνετε Προειδοποιητικό μήνυμα σε:

– Πρόεδρο Η.Π.Α. Ντόναλντ Τραμπ

– Πρόεδρο Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν

– Ε.Ε.

– Πρόεδρο Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν

– Καγκελάριο Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ

– ΝΑΤΟ

– Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

«Πως αν οι Τουρκία συνεχίσει να παραβιάζει τον Ελληνικό εναέριο και θαλάσσιο χώρο και να παρενοχλεί αεροπλάνα της πολεμικής μας αεροπορίας, πλοία της ακτοφυλακής, Ελληνικά αλιευτικά που βρίσκονται ΕΝΤΟΣ Ελληνικού χώρου, αυτό θα θεωρηθεί επιθετική απειλή και για αυτό, προασπιζόμενοι τα εθνικά μας συμφέροντα, θα καταρρίπτεται κάθε τουρκικό αεροπλάνο που θα παραβιάζει τον Ελληνικό εναέριο χώρο και θα βυθίζεται κάθε τουρκικό πλοίο που θα παραβιάζει τα Ελληνικά χωρικά ύδατα».

Όλοι οι Έλληνες απορούν με την στάση σας και δεν κατανοούν την δικαιολογία «να μην δώσουμε δικαιώματα». Αυτή η δικαιολογία έχει γίνει αιτία να χαθούν Έλληνες πιλότοι, να κινδυνέψουν στρατιωτικοί.

Το μήνυμα πρέπει να συνοδεύεται με πλήθος βίντεο και δημοσιευμάτων τα οποία θα βεβαιώνουν τις παραβιάσεις των Τούρκων και τα οποία θα αποτελέσουν και το τεκμήριο για ενδεχόμενη αμφισβήτηση από πλευράς Τουρκίας.

Φυσικά, το ίδιο πρέπει να κάνει η χώρα μας και για τις προκλητικές ανακοινώσεις της Τουρκίας για έρευνες και εξορύξεις πετρελαίου και φυσικού αερίου στον Ελληνικό θαλάσσιο χώρο.

Με ενδιαφέρον θα περιμένουμε όλοι οι Έλληνες την απάντησή σας!…

Με εκτίμηση
Ιάκωβος Ποθητός
Έλληνας Πολίτης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here