ΦΩΤΙΑ στο Μαξίμου βάζει ο Δένδιας με επίσημη απάντηση για τον Πάτση!

0
216

Ελλάδα - ΠολίτηςΟ Aσκός του Αιόλου μόλις άνοιξε!…

Έχει γραφτεί δεκάδες φορές το σενάριο της διάστασης απόψεων μεταξύ του Υπουργείου Εξωτερικών και του Μεγάρου Μαξίμου σε θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Οι πρόσφατες αποκαλύψεις που θέλουν τον Νίκο Δένδια να βρίσκεται υπό παρακολούθηση, φούντωσαν εκ νέου αυτά τα σενάρια τα οποία ούτως ή άλλως είχαν διαψευστεί με χλιαρό τρόπο από τους άμεσα εμπλεκόμενους.

Τα συνεχή καρφιά μεταξύ του μεγάρου και του υπουργείου περιορίζονταν μέχρι σήμερα-ακόμα και σήμερα-με δημοσιεύματα σε παραπολιτικές στήλες ιστοσελίδων και εφημερίδων.

Όχι μόνον Ελληνικών, αφού ουδείς μπορεί να ξεχάσει το άρθρο-λίβελο του Σπίγκελ κατά του Νίκου Δένδια, τον οποίο παρουσιάζεται ως «πολεμοχαρή», την ίδια στιγμή που έπλεκε το εγκώμιο του Κυριάκου Μητσοτάκη επειδή ο τελευταίος αρνείτο πεισματικά να ζητήσει την επιβολή κυρώσεων κατά της Τουρκίας!

Σφοδρές επιθέσεις από φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ δέχτηκε ακόμα και σήμερα ο Νίκος Δένδιας αναφορικά με τη στάση που κράτησε στην Λιβύη. Ενώ αυτός με τη σειρά του είχε «καρφώσει» τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το (καταστροφικό) ταξίδι στο Βόσπορο, δηλώνοντας παντελή άγνοια και έλλειψη οποιασδήποτε συνεννόησης πριν αυτό πραγματοποιηθεί.

Η απάντηση όμως του Νίκου Δένδια σε ερώτηση του ΣυΡιζΑ αναφορικά με την επίσκεψη του Ανδρέα Πάτση στο Κόσοβο, ανοίγει κυριολεκτικά τον ασκό του Αιόλου, διότι για πρώτη φορά τεκμηριώνεται επίσημα η λειτουργία ενός παράκεντρου εξωτερικής πολιτικής, ερήμην του αρμόδιου υπουργού!

Είναι βέβαιο ότι ο ισχυρισμός του Νίκου Δένδια ότι δεν γνώριζε τίποτα για τις επίσημες επισκέψεις που πραγματοποίησε ο γαλάζιος Βουλευτής σε μία χώρα που μάλιστα δεν την αναγνωρίζουμε επίσημα, θα προκαλέσει την παρέμβαση της δικαιοσύνης, καθώς εδώ προκύπτουν βαρύτατα αδικήματα.

Η απάντηση Δένδια για Πάτση και Κόσοβο.

Μπορεί ο Νίκος Δένδιας να δηλώνει απόλυτη άγνοια και να διαψεύδει πως οι επαφές του Πάτση δεν είχαν επίσημο χαρακτήρα, ο ισχυρισμός αυτός όμως διαψεύδεται από τους υψηλόβαθμους αξιωματούχους του Κοσόβου τους οποίους συνάντησε και αυτή με τη σειρά τους εξέδωσαν επίσημα δελτία τύπου.

Ακόμα και η ανακοίνωση του Πρωθυπουργού του Κοσόβου, παραπέμπει ευθέως σε επίσημη επίσκεψη.

Η Κυβέρνηση και η δικαιοσύνη οφείλουν τώρα να δώσουν μία ξεκάθαρη απάντηση για την συγκεκριμένη υπόθεση την οποία αποκάλυψε η ιστοσελίδα ieidiseis.gr.

  1. Ο Πάτσης εξαπάτησε τους πάντες και έκανε χρήση της ιδιότητας του για να προωθήσει τα προσωπικά του συμφέροντα.
  2. Ο Πάτσης προώθησε τα προσωπικά του συμφέροντα με την ανοχή του Νίκου Δένδια, οπότε ο Υπουργός Εξωτερικών ψεύδεται.
  3. Ο Πάτσης προώθησε τα προσωπικά του συμφέροντα με τις πλάτες του Μεγάρου Μαξίμου, ερήμην του Νίκου Δένδια.

Οι απαντήσεις πρέπει να δοθούν και μάλιστα άμεσα, διότι η συγκεκριμένη υπόθεση μετά την απάντηση του Νίκου Δένδια, άπτεται της Εθνικής μας Ασφαλείας.

Εάν πάντως ισχύει η πρώτη περίπτωση και ο Πάτσης κατάφερε να εξαπατήσει τόσο τον πρωθυπουργό όσο και τον υπουργό εξωτερικών, τότε και οι δύο βαρύνονται με Εθνικά επικίνδυνη Ανικανότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here