Φωτό από Ελληνικό και Γερμανικό σουπερμάρκετ για το ίδιο προϊόν!

0
312

Θεωρώντας σας ένα από τα πλέον αξιόπιστα μέσα για να δημοσιοποιήσω ότι θέλω σας εσωκλείω φωτογραφίες από γερμανικό και ελληνικό σουπερμάρκετ για να καταλάβουμε την αλητεία της κλοπής που γίνεται στην χωρά μας.

Συγκεκριμένα αφορά την βαφή μαλλιών της συζύγου μου μάρκας LOREAL. Στην Ελλάδα του «άγριου καπιταλισμού και του ελευθέρου ανταγωνισμού» σε όλα τα καταστήματα κοστίζει 10,20 ευρω.

Η φωτογραφία είναι από το ΑΒ Ν. Ψυχικού στον Φάρο. Την ίδια ακριβώς τιμή είχε και ο… Σκλαβενίτης στην 25ης Μαρτίου. Τραβήχτηκε στις 9 Ιανουαρίου 2014. 

Η παρακάτω είναι από το κατάστημα της γερμανικής αλυσίδες DM στον σταθμό του υπόγειου Stachus στο Μόναχο και τραβήχτηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2013.

Εάν την μεγεθύνετε με μικρά γράμματα σημειώνεται ότι η τιμή του προϊόντος δεν έχει αυξηθεί από τις 26/02/2011 και είναι 5,45 ευρω. 

Έφερα μαζί μου 12 κομμάτια, όσα χρειαζόμαστε για βαφές ενός έτους. Χαίρομαι που το ΦΠΑ (19%) έμεινε σε μια άλλη χώρα γιατί στην Ελλάδι θα ήταν χαμένο. Δεν πρόκειται να αρχίσω τα κλασσικά μπινελικια που θα κατέβαζε κάποιος γιατί έχω κουραστεί να ασχολούμαι με όσα γίνονται γύρω μου.

Δεν άντεξα να μην κρίνω αυτό το αίσχος και για τον λόγο αυτό σας ενημερώνω. Θα ήθελα να το δημοσιεύσετε και από την ιστοσελίδα σας θα το αντιγράψουν και άλλοι όποτε θα διαδοθεί.

Φυσικά δεν περιμένω ότι η επιτροπή ανταγωνισμού θα ασχοληθεί αλλά που ξέρεις. Δεν επιθυμώ να δημοσιευτούν τα στοιχειά μου άλλα εάν επιθυμείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου.

Εάν δεν ασχοληθείτε με το θέμα μέχρι το τέλος της εβδομάδος τότε θα το στείλω και αλλού…….

Με εκτίμηση
ΧΡΗΣΤΟΣ Δ.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here