Χαμογελά η Άγκυρα με τους προδότες της Κύπρου!……γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης, Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος.

0
427

Με μεγάλη αγαλλίαση και κλίμα φανερής ευφορίας η τουρκική εφημερίδα Hürriıyet ανήγγειλε πρωτοσέλιδα στις 07/02/2014 τον θάνατο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Πρωτεργάτης νεκροθάφτης ο περίφημος Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, που εικονίζεται στην τουρκική εφημερίδα με το σαρδόνιο χαμόγελο του παρέα με την υφυπουργό εξωτερικών των ΗΠΑ, κ Victoria Nuland, η οποία κατευθύνει την κυπριακή προδοσία.

Τι καλύτερο θα μπορούσαν να περιμένουν στην Άγκυρα από ένα υπουργό Εξωτερικών που τον μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να χαμογελά πλάι στους Αμερικανούς και να ξεπουλήσει όλα τα «ενοχλητικά» εθνικά θέματα που μέχρι τώρα έχουν, κατά την άποψη του, «ταλαιπωρήσει» την μνημονιακή λεηλασία σε όλο τον ελληνισμό και της Ελλάδας και της Κύπρου.

Τέρμα λοιπόν όλη η ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας! Γι’ αυτόν τον ευτραφή κύριο που χαμογελά σαρκαστικά πολέμησαν οι αγωνιστές της κυπριακής ανεξαρτησίας, οι αγωνιστές της ΕΟΚΑ, οι Σολομός και Ισαάκ και αγωνίστηκε να αποτρέψει τον θάνατο της ο Τάσος Παπαδόπουλος;

Για όλους αυτούς είχαν καταφέρει με μεγάλο αγώνα οι Κύπριοι εδώ και δεκαετίες την οικονομική τους ανάπτυξη που είχε χαρακτηρίσει τον νησί σαν Ελβετία της Μεσογείου;

Είχαν πετύχει την εθνική του καταξίωση όταν ανάγκασαν χιλιάδες Τουρκοκύπριους να εγκαταλείπουν το κατοχικό ψευδοκράτος και να ζητούν καλύτερη τύχη στην ελεύθερη Κύπρο; Την ιστορική τους αναγνώριση όταν εισήρθαν με όλα τα δικαιώματα στην Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία όμως θα απέβαινε ο ενταφιασμό τους;

Το θανατηφόρο σχέδιο της προδοσίας έμελε να το εκτελέσουν όλοι αυτοί οι μνημονιακοί προδότες που κατέστρεψαν τον ελληνισμό και στην Ελλάδα και στη Κύπρο.

Τώρα αντί για Κυπριακή Δημοκρατία, αντί για απελευθέρωση των κατεχομένων από τον παράνομο κατοχικό στρατό, αντί για καταδίκη τιμωρία και απαλλαγή της μεγαλονήσου από τους εκατοντάδες χιλιάδες εποίκους που βάσει ενός οργανωμένου σχεδίου έχει μεταφέρει στην Κύπρο η Άγκυρα, θα έχουμε ισοτιμία με τους εισβολείς, ισοτιμία με τους παρανόμους κατακτητές της μεγαλονήσου, ισοτιμία με τον βιασμό της κυπριακής ιστορίας από το καθεστώς της Άγκυρας.

Τα ίδια δικαιώματα με τους κατοχικούς, τα ίδια δικαιώματα με τους μουσουλμάνους εποίκους που τώρα πια ελευθέρα θα κατακλύσουν όλη την Κύπρο και σε λίγα χρόνια αντί για Κύπρο θα έχουμε την…. «Ισλάμ-Κιμπρίς».

Άλλωστε αυτό είναι το σχέδιο που μας περιμένει και εδώ στην Ελλάδα. Ήδη αρχίσει να εκτελείται με την εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων που οργανωμένοι έρχονται από την άλλη πλευρά του Αιγαίου για να «αλωνίσουν» και να εξαφανίσουν κάθε τι ελληνικό και ορθόδοξο.

Αυτοί είναι οι προδότες της Κύπρου και αυτό είναι το έργο τους! Αλλά δεν είναι μόνο αυτοί ένοχοι αυτής της νέας μεγάλης προδοσίας που είναι η αρχή του ξεπουλήματος όλων των εθνικών θεμάτων! Είναι και όλοι όσοι έχουν ακόμα την δυνατότητα να αντιδράσουν και δεν αντιδρούν.

Το ίδιο ένοχοι είναι και αυτοί που φορούν στολές, που φορούν ράσα, που φορούν γραβάτες και κουστούμια και παίζουν τον ρόλο του δημοσίου προσώπου μιας εξοντωμένης κοινωνίας. Ένοχοι είμαστε όλοι μας! 

Σε λίγο καιρό αντί για Ελλάδα θα έχουμε ένα «Ισλάμ-Ελαδέξ» και τότε δεν θα έχουν καμία αξία τα θερμά λόγια του άμβωνα, γιατί δεν θα υπάρχει κάνεις για να τα ακούσει.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here