Χαμός με την ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τον Ζελένσκι.

0
580

Για άλλη μια φορά ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ταράζει τα ύδατα της επικαιρότητας με την παρέμβαση του. Αυτή τη φορά ασχολήθηκε με τον Ουκρανό Πρόεδρο για τον οποίο σχολίασε τα εξής:

Ως ηθοποιός με τέτοια κίνηση μάλλον πήρε πολύ κόσμο στον λαιμό του…

Μάλιστα όταν κάποιος χρήστης του άνοιξε διάλογο λέγοντας του:

Αγαπητέ Μάκη ότι και να έχει κάνει οποίος και να είναι, εμείς αυτήν την στιγμή είμαστε με τα παιδιά και τους αμάχους που κοιμούνται στα υπόγεια, αυτούς θα τους κρίνει η ιστορία κάποια στιγμή!

Εκείνος του απάντησε:

Με αυτούς είμαι κι εγώ εάν κατάλαβες τι λέω. Με αυτούς που οι ένοχες εξουσίες τους θεωρούν αναλώσιμους. Εάν όπως έγραψε κάποιος τα παιδιά των πολιτικών έπρεπε να πολεμήσουν ο πόλεμος θα είχε τελειώσει…

Νωρίτερα ο πρόεδρος Ζελενσκι έκανε νέες δηλώσεις για τον πόλεμο στην Ουκρανία και μεταξύ άλλων μίλησε για τις σχέσεις του με την Τουρκία και τον Ερντογάν για τον όποιο έπλεξε το εγκώμιο.

Μάλιστα του απηύθυνε ένα τεράστιο ευχαριστώ καθώς όπως είπε, ο Τούρκος πρόεδρος έχει συνεισφέρει σημαντικά στην ασφάλεια της χώρας.

Όπως τόνισε: έχω πολύ καλή σχέση με τον πρόεδρο Ερντογάν. Βοήθησε όταν μας πουλήσανε τα drones και με άλλους ανθρώπους που είχε βοηθήσει ο πρόεδρος Ερντογάν. Πολιτικά έχει κάνει προσπάθειες για να καταλάβει την κατάσταση ο πρόεδρος της Ρωσίας.

Ο Ερντογάν είναι ένας ισχυρός πρόεδρος και δεν έχω προβλήματα μαζί του, γιατί θεωρώ ότι είναι κάποιος που προσπαθεί να συνεισφέρει στην ασφάλεια της Ουκρανίας.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Διπλωματική ήττα Μητσοτάκη: Εμείς στείλαμε όπλα αλλά ο Ζελένσκι ευχαρίστησε προσωπικά τον Ερντογάν!

Σε διπλωματικό φιάσκο εξελίσσεται η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να προβεί μονομερώς σε κυρώσεις κατά της Ρωσίας αλλά και να εμπλακεί στην Ουκρανική κρίση στέλνοντας όπλα.

Οι οικονομικές συνέπειες στην Ελλάδα είναι άμεσες με την Ρωσία να καταργεί τα τουριστικά πακέτα προς χώρες που επέβαλαν κυρώσεις, δηλαδή η Ελλάδα θα χάσει περίπου 800εκ έως 1 δισεκατομμύριο ευρώ από την απώλεια Τουριστών που θα στραφούν προς την Τουρκία και τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα που εξάγει η Ελλάδα στην Ρωσία να σαπίζουν στις αποθήκες, ενώ και πάλι η Τουρκία να καλύπτει αυτό το κενό.

Διπλωματική ήττα Μητσοτάκη

Ποιο ήταν το διπλωματικό αντάλλαγμα; Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι έκανε νέες δηλώσεις για τον πόλεμο στην Ουκρανία και μεταξύ άλλων είπε ένα «μεγάλο ευχαριστώ» στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, ο Τούρκος πρόεδρος έχει συνεισφέρει σημαντικά στην ασφάλεια της χώρας.

Ο Ουκρανός πρόεδρος σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «έχω πολύ καλή σχέση με τον πρόεδρο Ερντογάν. Βοήθησε όταν μας πουλήσανε τα drones και με άλλους ανθρώπους που είχε βοηθήσει ο πρόεδρος Ερντογάν. Πολιτικά έχει κάνει προσπάθειες για να καταλάβει την κατάσταση ο πρόεδρος της Ρωσίας».

Επίσης, τόνισε πως «ο Ερντογάν είναι ένας ισχυρός πρόεδρος και δεν έχω προβλήματα μαζί του, γιατί θεωρώ ότι είναι κάποιος που προσπαθεί να συνεισφέρει στην ασφάλεια της Ουκρανίας».

Υπενθυμίζεται, ότι η Τουρκία στις 28/2 ανακοίνωσε ότι εφαρμόζει την συνθήκη του Μοντρέ και κλείνει τα Στενά του Βοσπόρου για τα πολεμικά πλοία, αλλά αφού επέτρεψε και να περάσει ολόκληρος ο Ρωσικός στόλος, αλλά και ο Ερντογάν δεν προέβη σε καμία κύρωση κατά της Τουρκίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here