Χαμός στα διόδια Αφιδνών και Ελευσίνας!!

0
323

Στο κάλεσμα του Δήμου Ωρωπού εκατοντάδες κάτοικοι της Κηφισιάς, του Ωρωπού και του Διονύσου, συγκεντρώθηκαν στις 11 το πρωί την Κυριακή 16/02/2014 στα διόδια Αφιδνών για να διαμαρτυρηθούν για τις νέες αυξήσεις στις τιμές των διοδίων.

Η συγκέντρωση των κατοίκων ξεκίνησε από τον παράδρομο και στη συνέχεια επεκτάθηκε και στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, χωρίς όμως να δημιουργηθούν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης ξεκαθάρισε ότι ο αγώνας ενάντια στις αυξήσεις των τιμών των διοδίων αλλά και στη σχεδιαζόμενη εγκατάσταση νέων σταθμών σε Βαρυμπόμπη και Άγιο Στέφανο είναι κοινός και διαρκής.

«Σήμερα δίνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να μην εφαρμοστούν τα σχέδια της Νέας Οδού και του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Θα πρέπει επιτέλους, να αντιληφθούν ότι οι αυξήσεις των διοδίων θα δυσχεράνουν την ήδη επιβαρημένη οικονομική κατάσταση των πολιτών και θα πλήξουν τις μεταφορές και τις μετακινήσεις» τόνισε ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης και κάλεσε τους πολίτες να βρίσκονται σε ετοιμότητα και εγρήγορση ώστε όλοι μαζί, ενωμένοι, να αγωνιστούν ενάντια στον παραλογισμό των ανατιμήσεων των διοδίων και της σχεδιαζόμενης τοποθέτησης νέων σταθμών.

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν ακόμη οι Αντιδήμαρχοι, Ανέστης Νικολέλης και Τηλέμαχος Τσιλιγκίρης, οι Επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων «Ανεξάρτητοι Δημότες», Βασίλης Βάρσος και ΑΝΑΣΑ, Παναγιώτης Κανακάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Γιώργος Σκορδίλης, Γιάννης Διονυσιώτης, Αντώνης Μπιτσάνης, Ηλιάνα Στεφανάκου, Σπύρος Μούρκος και Γιάννης Σούρπης.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παρακολουθούσαν από απόσταση την συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων στα διόδια.

Την ίδια μέρα και ώρα 4 το απόγευμα η ομάδα πολιτών ΑΛΑΝΥΑ σε μία επιτυχημένη δράση, άνοιξε τα διόδια της Ελευσίνας επιτρέποντας σε χιλιάδες αυτοκίνητα να περάσουν χωρίς να πληρώσουν!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

{videobox}8Q4nCjBaOXs{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here