Χαστούκι από την «Καθημερινή» σε Μητσοτάκη.

0
301

Η Καθημερινή με πρωτοσέλιδο άρθρο της αποκαλύπτει ότι πίσω από τα βίαια επεισόδια στη Νέα Σμύρνη είναι χούλιγκαν, από 4 διαφορετικές μάλιστα ομάδες που ενώθηκαν ενάντια στην Kυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ναι, ο Μητσοτάκης κατάφερε να ενώσει τους χούλιγκαν τεσσάρων ομάδων που τους χωρίζει χάσμα αγεφύρωτο, εναντίον του.

Όπως σχολιάζει και ο Ευάγγελος Αντώναρος με ανάρτηση του στο διαδίκτυο:

«Χούλιγκαν τεσσάρων ομάδων οι πρωταγωνιστές των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη», αποκαλύπτει η «Καθημερινή» και καταρρίπτει τον ισχυρισμό ότι τα οργάνωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τα ψέματα κι η παραπληροφόρηση από το Μαξίμου έχουν κοντά ποδάρια.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης, ενώ γνώριζε για το ραντεβού βίας των χούλιγκαν, κλιμάκωσε την ένταση, στοχοποίησε τον ΣΥΡΙΖΑ.

Επικίνδυνο χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αφού όπως επισημαίνει «Παρά το γεγονός, ότι το Μέγαρο Μαξίμου γνώριζε από το μεσημέρι της Τρίτης για το ραντεβού βίας των χούλιγκαν στη Νέα Σμύρνη, αντί να μεριμνήσει για την προστασία χιλιάδων ειρηνικών διαδηλωτών, μεθόδευε την στοχοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ και των πολιτικών του αντιπάλων».

Η «Καθημερινή» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αποκαλύπτει ότι οργανωμένοι χούλιγκαν από ποδοσφαιρικές ομάδες της Αττικής, ήταν τελικά αυτοί που ένωσαν τις δυνάμεις τους με στόχο να δημιουργήσουν επεισόδια στο περιθώριο της ειρηνικής διαμαρτυρίας χιλιάδων πολιτών στη Νέα Σμύρνη το απόγευμα της περασμένης Τρίτης.

Σύμφωνα μάλιστα με πληθώρα ρεπορτάζ και σε Φιλοκυβερνητικά Μέσα, υπογραμμίζει:

«Ήδη από το μεσημέρι της Τρίτης η ΕΛ.ΑΣ. είχε διαπιστώσει το σχετικό κάλεσμα χούλιγκαν μέσω social media, στο οποίο ανέφεραν ‘να δώσουμε ραντεβού και να συναντηθούμε για να χτυπήσουμε αστυνομικό’.

Σε μια απολύτως ασυνήθιστη κλιμάκωση, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, νωρίς το απόγευμα της Τρίτης και λίγο πριν τη διαμαρτυρία των πολιτών στη Νέα Σμύρνη, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός με δήλωσή του επιχείρησε να χρεώσει στον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τη διαμαρτυρία των πολιτών της Νέας Σμύρνης.

Είναι εμφανές πως βασικό μέλημα του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος προφανώς είχε ενημερωθεί από τις Αρχές για την κινητοποίηση χούλιγκαν, δεν ήταν η αποτροπή των βίαιων επεισοδίων και η προστασία των ειρηνικών διαδηλωτών, αλλά η απόδοση ευθυνών στους πολιτικούς του αντιπάλους»…συμπληρώνει.

Αυτό άλλωστε, υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

«Φανερώνει και η σπουδή του να προχωρήσει βεβιασμένα σε ένα άκρως διχαστικό διάγγελμα το βράδυ της Τρίτης, αμέσως μετά τον τραυματισμό του αστυνομικού, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι πολιτικοί του αντίπαλοι οργανώνουν τη βία, ενώ γνώριζε προφανώς ότι η βία οργανώθηκε από τους χούλιγκαν των ποδοσφαιρικών ομάδων της Αττικής.

Χούλιγκαν και ανεκπαίδευτοι ειδικοί φρουροί μετέτρεψαν σε Φαρ Ουέστ την ειρηνική συγκέντρωση πολιτών μιας μεσοαστικής συνοικίας κατά της υπέρμετρης αστυνομικής βίας της προηγούμενης Κυριακής. Ο κ. Μητσοτάκης, ενώ γνώριζε για το ραντεβού βίας των χούλιγκαν, ενορχήστρωνε τη συκοφαντία εναντίον των πολιτικών του αντιπάλων, αντί, ως όφειλε, να φροντίσει ώστε να διασφαλίσει την κοινωνική Ειρήνη».

«Πρόκειται για έναν επικίνδυνο Πρωθυπουργό» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code