Χιωτάκης προς ΤΑ ΝΕΑ: Ψευδής η είδηση, δεν είπα «πότε θα σταματήσετε να μας γ….τε»!!

0
223

Επιστολή προς τον Διευθυντή της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», σχετικά με τη δημοσίευση στη σελίδα 9, στη στήλη του «Μικροπολιτικού», με τίτλο «Τα γαλλικά του δημάρχου» στην οποία αναφέρεται ότι, ο Δήμαρχος Κηφισιάς εκφράστηκε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς στον Ευρωπαίο Επίτροπο, κ. Johannes Hahn, απέστειλε στις 10/01/2014 ο Δήμαρχος Νίκος Γ. Χιωτάκης.

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής του Δημάρχου Κηφισιάς Νίκου Γ. Χιωτάκη: 

«Αγαπητέ κύριε Διευθυντά Με έκπληξη διάβασα στη σελίδα 9 της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» δημοσίευση που αφορά το πρόσωπο μου, με τίτλο «Τα γαλλικά του δημάρχου» όπου ο συντάκτης σας αναφέρει ότι απευθύνθηκα με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο του Ευρωπαίου Επιτρόπου αρμοδίου για θέματα Περιφερειακής Πολιτικής, κ. Johannes Hahn.

Η είδηση είναι ΨΕΥΔΗΣ, στερείται σοβαρότητας και αναρωτιέμαι αν κρύβει κάποια σκοπιμότητα. Φαίνεται πως ο συντάκτης σας, ο οποίος φαντάζομαι ότι δεν ήταν παρών στην εκδήλωση της Περιφέρειας Αττικής, έπεσε θύμα παραπληροφόρησης!

Διαφορετικά θα είχε ακούσει την τοποθέτηση μου, που αφορούσε το νέο ΕΣΠΑ και τη διαχείριση απορριμμάτων από τους ίδιους τους Δήμους.

Ουδέποτε λοιπόν ανέφερα τις εκφράσεις που μου αποδίδει ο συντάκτης σας και τον παραπέμπω στο οπτικοακουστικό υλικό που έχει στη διάθεση της η Περιφέρεια Αττικής για να αναζητήσει την αλήθεια!

Σας ευχαριστώ.

Νίκος Γ. Χιωτάκης
Δήμαρχος Κηφισιάς»

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here