Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Κηφισιάς

0
217

Η πιο αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων, τα Χριστούγεννα, γεμίζουν την Κηφισιά, την Νέα Ερυθραία και την Εκάλη με φως, μουσική και δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες.

Ο Δήμος Κηφισιάς έχει προγραμματίσει πολιτιστικές εκδηλώσεις, με φαντασία και πρωτοτυπία για να μας ενώσει στην πιο φωτεινή γιορτή του χρόνου, να μαγέψει τα παιδιά και να θυμίσει στους μεγαλύτερους τη χαρά της παιδικής τους ηλικίας.

Η πόλη μας έχει ήδη στολιστεί και περιμένει τους κατοίκους και τους επισκέπτες της σε μια μοναδική γιορτή.

Μοναδική βραδιά έζησαν πολλοί συμπολίτες μας, την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014 όπου χόρεψαν και απόλαυσαν ποιοτική μουσική στους δρόμους της Κηφισιάς! 

Υπέροχες ερμηνείες από εξαιρετικούς μουσικούς Jazz Matazz, Duo Jet Band «Ilias & The Notorius Troupe», Soprano Κρίστυ Καθαρίου-Βογιατζόγλου, «Athens Swing Cats’ και διάθεση για χορό υπό τους ήχους αγαπημένων τραγουδιών σε αναπάντεχες εκτελέσεις.

Υπαίθριο disco party διοργάνωσε ο Δήμος Κηφισιάς το Σάββατο 20/12/2014 και την Κυριακή 21/12/2014 στο κέντρο της Κηφισιάς, από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 20.00 το βράδυ.

Το κέφι περίσσεψε κι όσοι παραβρέθηκαν δεν δίστασαν μάλιστα να χορέψουν στους ρυθμούς της disco και να ταξιδέψουν μουσικά με τους καλύτερους disc jokey Nicola Lavacca & Piero Ravini από τα καλύτερα club της εποχής!! 

Ένα υπέροχο party που υποσχόμαστε να το επαναλάβουμε σύντομα!!

Το πλοίο της Αγάπης γέμισε από την αγάπη και τις φωνές των παιδιών μας την Κυριακή 21/12/2014.

Παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα, ανταλλαγή δώρων αλλά και μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για τον ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ… 

Μουσικό ταξίδι στις γνωστότερες μελωδίες των κινουμένων σχεδίων Walt Disney με ταυτόχρονη προβολή αποσπασμάτων των αντιστοίχων ταινιών μας χάρισε η Φιλαρμονική του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς, υπό την διεύθυνση του Φίλιππου Χίου την Κυριακή 21/12/2014

Μια μαγική βραδιά που μας μετέφερε μουσικά στο κόσμο των παιδικών μας χρόνων!

Και στα πάρκα της πόλης έχει στηθεί Χριστουγεννιάτικο σκηνικό. Έμπειροι ηθοποιοί αφηγούνται παραμύθια στα παιδιά, σε χριστουγεννιάτικα σπιτάκια. Συγκεκριμένα στη Νέα Κηφισιά (Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου) και στη Νέα Ερυθραία (Πλατεία Τσαχπίνη και Πάρκο Ανδρέα Παπανδρέου) οι μικροί μας φίλοι μπορούν να παίξουν αλλά και να ακούσουν το αγαπημένο τους παραμύθι! 

Ήδη οι πρώτες αφηγήσεις πραγματοποιήθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο και φυσικά έπεται και συνέχεια τις επόμενες ημέρες (24/12, 26/12 και 1/1, 11π.μ.- 4μ.μ.).

Κάθε μέρα και μια ευχάριστη έκπληξη στην πόλη μας!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here