Χριστούγεννα στην Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη 2022-2023.

0
438

Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Κηφισιάς…

Με έναν ισχυρό συμβολισμό, επίκαιρο και περιβαλλοντικό, θα φωτιστούν φέτος τα χριστουγεννιάτικα δέντρα σε Κηφισιά και Νέα Ερυθραία.

Οι φωταγωγήσεις, το άναμμα της ελπίδας, της χαράς και της αισιοδοξίας που φέρνουν τα Χριστούγεννα, θα συνοδεύονται και από μήνυμα προστασίας του περιβάλλοντος και εξοικονόμησης ενέργειας.

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου, τα  έλατα που «ταξίδεψαν» στον Δήμο Κηφισιάς από τα Δάση της Ευρυτανίας θα ανάψουν ποδηλατώντας!

Θα χρησιμοποιηθεί  δηλαδή η ενέργεια που παράγεται κινώντας τα πετάλια ενός ξύλινου ηλεκτρικού ποδηλάτου, για το πρώτο συμβολικό άναμμα των δέντρων. Το ποδήλατο είναι κατασκευασμένο από καμένα δέντρα που προέρχονται από πληγείσες περιοχές.

Το ηλεκτρικό ποδήλατο καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών θα βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Κηφισιάς όπου μικροί και μεγάλοι θα μπορούν ποδηλατώντας στατικά να ανάβουν τα φώτα ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Νέα Ερυθραία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30 στο Εμπορικό Κέντρο Καμάρες (Χαριλάου Τρικούπη 127).

Στη Νέα Ερυθραία σημαντική θα είναι η συμβολή της 9χρονης αθλήτριας ποδηλασίας του Πανερυθραϊκού Μαριαλένας Οικονόμου.

Θα ακολουθήσει συναυλία με τον Ηλία Βρεττό. Την εκδήλωση θα ανοίξει η Χορωδία Δημοτικών Σχολείων Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας.

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30 στο Εμπορικό κέντρο Shoppingland (Κολοκοτρώνη και Λεβίδου) θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κηφισιά.

Η αρχηγός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ «ΖΑΟΝ» Κηφισιάς, ομάδας που αγωνίζεται στη Volley League, Γιοβάνη Μάρβη, θα ποδηλατήσει για την φωταγώγηση του.

Θα ακολουθήσει συναυλία με την Παυλίνα Βουλγαράκη. Την εκδήλωση θα ανοίξει η Παιδική Χορωδία του Ν.Π.Δ.Δ. «Δ. Βικέλας» υπό τη διεύθυνση του καταξιωμένου μαέστρου Θανάση Αρβανίτη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΔΩ………….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here