ALERT: Χτυπούν τον Νίκο Αναστασιάδη για να διαλύσουν την Κύπρο!…του Μανώλη Κοττάκη.

0
346

Στόχος είναι να καταστεί η Κυπριακή Δημοκρατία συντόμως «Εκλιπούσα».

Ξένος αξιωματούχος: «Θα τον έχουμε εξευτελίσει ως την πενταμερή διάσκεψη» – Τι κρύβεται πίσω από την επιχείρηση διασυρμού του Προέδρου της Κύπρου για τις «χρυσές βίζες» – Το Κατάρ, η διαδοχή, η επόμενη μέρα σε Αιγαίο, Μεσόγειο και η Νέα Γιάλτα.

ΟΤΑΝ μερικά πράγματα μοιάζουν ακατανόητα και ασύνδετα η πρώτη μου επιλογή είναι να «γυρίσω» πίσω το φιλμ και να δω όλο το επεισόδιο από την αρχή. Καρέ καρέ! Από την «κάμερα ασφαλείας»! Ο χρόνος και η τάξη είναι χρήσιμοι σύμμαχοι για να εντοπίσεις «λεπτομέρειες» που σου έχουν διαφύγει. Πάντοτε.

Αναφέρομαι στην πρωτοφανή κρίση που έχει ξεσπάσει στην Κύπρο με επίκεντρο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, την υπόθεση με τις Χρυσές Κινεζικές Βίζες και τις καταγγελίες τοπικών δημοσιογράφων για φερόμενες εξομολογήσεις του στον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ότι τα κέρδη του γραφείου του από τις βίζες αυτές ανήλθαν σε 300 εκατομμύρια ευρώ, πως σε βάθος χρόνου θα φθάσουν το 1 δις ευρώ και ότι όλα αποστέλλονται αεροπορικώς στις Σεϋχέλλες.

Η εμπειρία μου από τα όποια σκάνδαλα και τις επακόλουθες πολιτικές κρίσεις στην πατρίδα μας στην Ελλάδα δείχνει ότι η σκανδαλολογία εμφανίζεται αίφνης κάθε φορά που επίκεινται κρίσιμες αποφάσεις στα Εθνικά Θέματα. «Πατά» συνήθως πάνω σε μία ελαχίστη βάση αληθείας αλλά στο διά ταύτα μετά από χρόνια συνήθως δεν αποδεικνύεται.  Μικρό το κακό όμως.

Το διακύβευμα δεν είναι η αλήθεια αλλά η εξόντωση ηγετών. Το διακύβευμα δεν είναι η διαφάνεια αλλά ο εξαναγκασμός σε εθνική υποχώρηση. Και βεβαίως η κατάλυση της εθνικής ανεξαρτησίας. Αυτός είναι συνήθως ο στόχος των «σκανδάλων».

Επειδή λοιπόν όλα όσα θα ζήσουμε προσεχώς στην Κύπρο (ίσως και στην Ελλάδα σε δεύτερο χρόνο) συνδέονται ευθέως με την εξέλιξη των Eθνικών μας θεμάτων (Aφελής ή Pροδότης όποιος πιστεύει πως η Ελλάδα μπορεί να σταθεί στο μέλλον στην περιοχή χωρίς την ασφάλεια που της παρέχει η Κύπρος μας λόγω της γεωγραφικής της θέσης – θυμηθείτε πόσο θορυβήθηκαν οι Τούρκοι όταν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος έστειλε κάτω την μύτη τους τα αόρατα F16 στην Πάφο), τοποθετώ λοιπόν τα γεγονότα στην σειρά με βάση το ημερολόγιο:

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here