Όλη η αλήθεια για τα Fakenews του MEGA στην περίοδο της κρίσης.

0
570

Η άνευ προηγούμενου διαδικτυακή αντιπαράθεση του πρώην Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης Mega Χρήστου Παναγιώτοπουλου και του πρώην δημοσιογράφου του καναλιού Ιάσωνα Πιπίνη έβγαλε ειδήσεις για τις ψευδείς πληροφορίες που μετέδιδε το κανάλι κατά την περίοδο της κρίσης που πέρασαν από πολλούς απαρατήρητες.

Υπό την καθοδήγηση των νταβατζήδων της «ενημέρωσης»……..και με την ανοχή και σε πολλές περιπτώσεις συγκάλυψη της διεύθυνσης του σταθμού, δημοσιογραφίσκοι διαστρέβλωναν ή απέκρυπταν γεγονότα με παρεμβάσεις άνωθεν.

Λάθη (;) στην κάλυψη της υπόθεσης Χριστοφοράκου, Fake-ρεπορτάζ για 10.000 αγανακτισμένους στο Σύνταγμα, όταν ο αριθμός τους ξεπερνούσε τους 100.000, παρεμβάσεις άνωθεν για να μην απολυθούν δημοσιογράφοι είναι μερικά μόνο από τα όσα αποκάλυψε η δημόσια αντιπαράθεση. 

Τα Fakenews στην εποχή της MEGA ενημέρωσης έδιναν και έπαιρναν, όπως αποκάλυψε π.χ. ο Γιάννης Πρετεντέρης όταν παραδέχθηκε ότι όλοι γνώριζαν οτι το χρέος δεν είναι βιώσιμο το 2010 αλλά «μας είπαν μην το πείτε τώρα» ή όταν η Μαρία Σπυράκη, σημερινή ευρωβουλευτής της ΝΔ, παραδεχόταν ότι απέκρυπτε πληροφορίες για την κατάσταση του τραπεζικού συστήματος.

Όλοι αυτοί οι τιμητές της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας και ενημέρωσης έχουν ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση της χώρας.

Συμμετείχαν εν γνώσει τους σε ένα ανήθικο παιχνίδι συγκάλυψης και διαστρέβλωσης της αλήθειας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ……όλη την συζήτηση τους!!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here