Όργιο Φημών θα προκαλέσει Πολιτικό Σεισμό: Συναντούσε ο Κουκάκης στενό συνεργάτη του Μητσοτάκη;

0
248

Η υπόθεση των «παρακολουθήσεων» και η συνάντηση με Τσίπρα και πασίγνωστο δημοσιογράφο-εχθρό του ΣΥΡΙΖΑ…

Δεν έχει πάρει μεγάλη έκταση (θα το δει κανείς μόνο σε κάποια αντιπολιτευόμενα Ελληνικά ΜΜΕ), αλλά σίγουρα δεν έχει περάσει απαρατήρητο το θέμα των καταγγελιών για παρακολουθήσεις δημοσιογράφων.

Συγκεκριμένα οι καταγγελίες ενός άγνωστου μέχρι σήμερα, δημοσιογράφου, του Θανάση Κουκάκη ότι παρακολουθείται το τηλέφωνό του, προκάλεσαν ακόμη και σχετική εισαγγελική παρέμβαση, εκτός βέβαια από τις τοποθετήσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί – και αυτό είναι λογικό – να «σηκώσει» το συγκεκριμένο θέμα. Το ίδιο κάνουν και κάποια ΜΜΕ, οι δημοσιογράφοι και εκδότες των οποίων φέρονται να συνδέονται μέσω φιλικών σχέσεων με τον καταγγέλλοντα.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον, όχι μόνο σε δημοσιογραφικό επίπεδο, αλλά και σε πολιτικούς και…άλλους κύκλους και παράλληλα έντονη παραφιλολογία και φημολογία.

Σε αυτό το πλαίσιο οργιάζουν οι φήμες – εδώ και καιρό είναι η αλήθεια – για συναντήσεις του Θανάση Κουκάκη με πρόσωπο που συμμετέχει στον πρωινό καφέ του Μαξίμου, με στενότατο συνεργάτη δηλαδή του Μητσοτάκη.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here