Άκαρπη για τρίτη φορά η εκλογή Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στο Δήμο Κηφισιάς!

0
260

Άκαρπη απέβη και η νέα ψηφοφορία στο Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς για την εκλογή Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015.

Η εκλογή πραγματοποιήθηκε μεταξύ 6 υποψηφίων, μεταξύ των οποίων ήταν και εκείνοι οι οποίοι συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους από τη διαδικασία «του πρώτου γύρου» που διενεργήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου, δηλαδή η κυρία Μαρία-Χριστίνα Κέζα, που συγκέντρωσε 12 ψήφους και ο κύριος Αναστάσιος Οικονομόπουλος που συγκέντρωσε 6 ψήφους.

Τελικώς, η κ. Μαρία Κέζα…..«έφθασε κοντά στην πηγή, αλλά δεν κατάφερε να πιει νερό», αφού κατάφερε να συγκεντρώσει 23 θετικές ψήφους, μόλις 4 λιγότερες από τον απαιτούμενο αριθμό των 27 για την εκλογή Συμπαραστάτη. Αντίθετα ο κύριος Αναστάσιος Οικονομόπουλος συγκέντρωσε μόνο 2 θετικές ψήφους!

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα, ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, αφού συνεχάρη τους συμπολίτες που υπέβαλαν συμμετοχή στην εκλογή, δήλωσε ότι «όλο και βελτιωνόμαστε σε κάθε εκλογή, αλλά απέχουμε ακόμη από τον στόχο εκλογής Συμπαραστάτη»…..εκφράζοντας ταυτόχρονα τη λύπη του που ούτε αυτή τη φορά οδηγήθηκε ο Δήμος σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας στο 1.51.15 του παρακάτω βίντεο……

{videobox}Bo1C8I_ieqo#t=26{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here