Άλλο παππάς, Άλλο ζευγάς-Οι άστοχες επιλογές της Κατερίνας Σακελλαροπούλου: Ο ΠτΔ δεν είναι οιονεί υπουργός-ούτε «παρά τω Πρωθυπουργώ»…του Γ. Λακόπουλου.

0
628

Και να θέλει κανείς να αγιάσει όσοι συμβουλεύουν την – άπειρη – Πρόεδρο της Δημοκρατίας δεν την αφήνουν. Από το ένα λάθος στο άλλο την οδηγούν. Και τα δύσκολα δεν ήλθαν ακόμη.

Επειδή οι κόλακες είναι είδος σε υπερεπάρκεια γύρω από την εξουσία, καλό είναι να λέγονται κάποια πράγματα. Κάποιοι φαίνεται να την έχουν φορτίσει με άγχος δημοσιότητας. Έχει όλο το χρόνο μπροστά της να δώσει το στίγμα της.

Διακινείται ότι η κυρία Σακελλαροπούλου θα παραστεί Σάββατο σε εκδήλωση για τη θύματα τη Μαρφίν – που οργανώνεται με Κυβερνητική πρωτοβουλία. Στην ουσία  με πρωτοβουλία της ΝΔ.

Δικαίωμα των κομμάτων να οργανώνουν όποιες εκδηλώσεις νομίζουν.

Αλλά εν προκειμένω, είναι μια εκδήλωση που φορτίζεται ήδη. Οποιοσδήποτε αντιλαμβάνεται τον υφέρποντα κομματισμό. Υπάρχει προϊστορία.

Αλλά και να μην ήταν εξ αρχής πρωτοβουλία της ΝΔ, εκεί κατέληξε.  Ότι  στην πρόκληση του Πρωθυπουργού ανταποκρίθηκε το Κινάλ και ο Βελόπουλος δεν αλλάζει την  εικόνα.

Για την εικόνα μιλάμε. Επί της ουσίας κανείς δεν θα διαφωνήσει για την  καταδίκη του εγκλήματος και την αξίωση να βρεθούν οι ένοχοι.

Ήδη άλλωστε η Πρόεδρος έκανε δήλωση επ’ αυτού. Έστω με την άστοχη αναφορά περί «διχασμού» – σαν να εκπροσωπούν κάτι οι εμπρηστές – δολοφόνοι, πέρα από το σκοτάδι που τους τυλίγει. Εκτός αν εννοούσε την…διαδήλωση την  οποία προβοκάρησαν.

Εκ των πραγμάτων όμως σ’ αυτή την εκδήλωση θα εκπροσωπηθεί η μισή Βουλή. Υπάρχει λόγος να παρίσταται και η κάτοχος του αξιώματος που πρωτίστως εκφράζει την ενότητα του λαού;

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here