Άμεση επέμβαση της ΟΕΔΔ σε τέσσερα περιστατικά πυρκαγιάς στην Κηφισιά!

0
488

Σε τουλάχιστον τέσσερα περιστατικά χρειάστηκε να επέμβει η Ομάδα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών (ΟΕΔΔ) το Σάββατο 01/08/2015, σε διάφορες περιοχές του Δήμου Κηφισιάς, με τους άνδρες της να φέρνουν εις πέρας με απόλυτη επιτυχία τις αποστολές για τις οποίες κλήθηκαν να συνδράμουν !

Αναλυτικότερα….

Το πρώτο περιστατικό για το οποίο ειδοποιήθηκε η ΟΕΔΔ, ήταν στις 10:20πμ, όπου στη συμβολή των οδών Αγ. Σαράντα και Παπαναστασίου στη Νέα Ερυθραία, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε ξερά χόρτα.

Λίγη ώρα αργότερα, ένα νέο περιστατικό, στις 12:45μμ, σήμανε ήρθε για να «αναστατώσει» και πάλι τα μέλη της ΟΕΔΔ, αφού εκδηλώθηκε νέα πυρκαγιά, αυτή τη φορά σε οικία στην Εκάλη, που βρίσκεται επί της οδού Ισμήνης.

Δεν πέρασε καν συμπληρωμένο ένα 2ωρο από την ώρα που τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά στην Εκάλη, και στις 15:35μμ, και πάλι στη συμβολή των οδών Αγ. Σαράντα και Παπαναστασίου στη Νέα Ερυθραία, εκδηλώθηκε εκ νέου πυρκαγιά σε ξερά χόρτα.

Το τελευταίο περιστατικό στο οποίο χρειάστηκε να επέμβει η Ομάδα των Εθελοντών, ήρθε στις 16:55μμ, όταν προφανώς από κάποιο αποτσίγαρο που πέταξε ανεύθυνος οδηγός, εκδηλώθηκε φωτιά σε ξερόχορτα επί της Λ. Τατοΐου στη Νέα Κηφισιά, ευτυχώς χωρίς να πάρει διαστάσεις και να επεκταθεί σε άλλους παρακείμενους χώρους.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here