Άνανδρη επίθεση έξω από Παιδικό Σταθμό στην Νέα Ερυθραία!

0
198

Άνανδρη επίθεση από κουκουλοφόρο δέχτηκε σύμβουλος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας, έξω από το χώρο του Β’ Παιδικού Σταθμού, επί της οδού Ηλία Βενέζη.

Ο άγνωστος δράστης που αναζητείται από την Αστυνομία, είχε στήσει ενέδρα και αιφνιδίασε το θύμα του, σε ώρα που δεν λειτουργούσε ο σταθμός, καταφέρνοντάς του δυνατά χτυπήματα, μεταξύ άλλων και στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά.

Σε ανακοίνωσή του «ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων καταδικάζει την άνανδρη επίθεση που δέχθηκε ο ειδικός σύμβουλος του συλλόγου Π.Ε., στις 12/11/2014 έξω από τον Β’ Παιδικό Σταθμό της Νέας Ερυθραίας:

«Ο τόπος της επίθεσης και το μήνυμα του δράστη μαρτυράει ότι ο ηθικός αυτουργός προέρχεται μέσα από το χώρο των παιδικών σταθμών. Γι’ αυτόν το λόγο συστήνουμε σε αυτόν που έδωσε την εντολή να σκεφτεί έναν πιο πολιτισμένο τρόπο να μεταφέρει τα μηνύματά του.

Ο παιδικός σταθμός είναι ένας χώρος παιδείας και πολιτισμού και θα πρέπει οι άνθρωποι που σκέφτονται και ενεργούν με τέτοιους τρόπους να απομακρυνθούν άμεσα.

Ευελπιστούμε η αστυνομία να καταφέρει να εντοπίσει τους δράστες και κυρίως τον ηθικό αυτουργό που έδωσε την εντολή διότι αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

Καλούμε τον Δήμαρχο, τους Δημοτικούς Συμβούλους και τις παρατάξεις να καταδικάσουνε την ενέργεια αυτή καθώς και να προχωρήσουνε στις απαραίτητες ενέργειες για την άμεση απομάκρυνση των ανθρώπων αυτών».

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here