Άρχισε να «κελαηδά» το 19χρονο μοντέλο – Με ποιον είχε φλερτ και ποιους κατέδωσε.

0
206

Παρά την αρχική σκληρή στάση, το 19χρονο μοντέλο συνειδητοποίησε την ζοφερή πραγματικότητα στην οποία έχει περιέλθει και άρχισε να μιλά αποκαλύπτοντας σημαντικές πληροφορίες. Χαρακτηριστικό είναι ότι πλέον στην υπόθεση έχει εμπλακεί και η Ιντερπόλ.

Σύμφωνα µε πληροφορίες, µμαζί µε το μοντέλο στην Αιθιοπία ήταν δύο Ρουμάνοι, µε τους οποίους η 19χρονη Ειρήνη έμεινε στο ίδιο ξενοδοχείο, το «Aldi Guest House», στην πρωτεύουσα Αντίς Αµπέµπα.

Πρόκειται για τον 28χρονο Petrica, γεννημένο στο Βουκουρέστι, και τον 37χρονο Nicusor από ένα χωριό στα Νότια Καρπάθια. Το μοντέλο τους γνώριζε ως «Πέτρο» και «Νίκο», ενώ για τον πρώτο ήξερε πως έχει ελληνικό επίθετο, το οποίο δεν έχει καμία σχέση µε το ρουμάνικο που αναγράφεται στο διαβατήριό του.

Σύμφωνα µε το ίδιο ρεπορτάζ, η 19χρονη έχει δώσει τα ονόματα των δύο ανδρών, όπως τα γνώριζε και τα κινητά τους τηλέφωνα. Παράλληλα έχει αποκαλύψει και την εμπλοκή ενός µαύρου άνδρα, ο οποίος, σύμφωνα µε όσα υποστηρίζει, έδωσε στον «Πέτρο» (Petrica) την τσάντα η οποία είχε την κοκαΐνη και εκείνος µε τη σειρά του την πέρασε στην ίδια.

Η νεαρή υποστηρίζει ότι αυτό το περιστατικό έγινε σε χώρο όπου υπήρχε κάµερα, ίσως στο ξενοδοχείο όπου διέμειναν, η οποία έχει καταγράψει το πρόσωπο του µμαύρου άνδρα. Τα διαβατήρια των δύο Ρουμάνων εκδόθηκαν στην Αθήνα και μάλιστα πρόσφατα. Του Petrica εκδόθηκε στις 21 Αυγούστου 2017, ενώ του Nicusor στις 10 Νοεµβρίου 2017.

Ένα περίεργο στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι στο πλήρες όνομά του Petrica αντιστοιχούν 290 νούμερα κινητών τηλεφώνων στη Μυτιλήνη, ενώ άτομο µε αυτό το όνομα εμφανίζεται στο Επιμελητήριο Λέσβου να έχει ανοίξει κατάστημα πώλησης και επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Ωστόσο, καινούριο ήταν και το διαβατήριο της 19χρονης, το οποίο δόθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2017, µμόλις 21 ημέρες µετά την αναχώρησή της από τη Μυτιλήνη για την Καλαμάτα προκειμένου να σπουδάσει.

Με το νέο της διαβατήριο, η 19χρονη ταξίδεψε στο Παρίσι, από όπου στις 30 Οκτωβρίου ανέβασε δύο φωτογραφίες. Στη µία απαθανατίζεται η ίδια, κάτι που προδίδει την παρουσία τουλάχιστον ενός ακόμη ατόμου το οποίο και τράβηξε τη φωτογραφία.

Στις 17 Νοεμβρίου -και αφού έχει ταξιδέψει σε Ντουµπάι, Αίγυπτο, Κύπρο, Αθήνα, όπως προκύπτει από το Facebook – η Ειρήνη προσγειώνεται στο αεροδρόμιο Μπόλε στην Αντίς Αµπέµπα και ανεβάζει φωτογραφία της στα social media.

Την επόμενη μέρα, θα ανεβάσει και δεύτερη φωτογραφία. Η τελευταία είναι τραβηγμένη από το δωμάτιο του ξενοδοχείου «Aldi Guest House», στο οποίο διέμεναν και οι δύο Ρουμάνοι.

Σύμφωνα µε ένα από τα σενάρια που εξετάστηκαν, αρχικά το ταξίδι στην Αιθιοπία ήταν δώρο κάποιου συντρόφου της. Ωστόσο, δεν προκύπτει να διατηρούσε σχέση µε κάποιον εκ των δύο Ρουμάνων που ήταν µμαζί της.

Πρώτον, επειδή έμεινε σε δικό της δωμάτιο και δεύτερον η 19χρονη φέρεται να είχε ζωηρό φλερτ µε έναν Αιθίοπα ποδοσφαιριστή, µε τον οποίο ήταν φίλοι στο Facebook.

Όπως προκύπτει από τα µμηνύματα που αντάλλαξαν, η Ειρήνη προσκάλεσε τον Αιθίοπα για να πιούν ποτό σε ένα από τα καλύτερα νυχτερινά µμαγαζιά της Αντίς Αµπέµπα, το «AV Club».

Όταν ο Αιθίοπας τη ρώτησε µε ποιους είναι στην Αιθιοπία, η 19χρονη του απάντησε ότι είναι µε δύο φίλους της από την Ελλάδα. 

Τελικά οι δύο νέοι δεν συναντήθηκαν, καθώς ο νεαρός τής απάντησε ότι το κλαμπ όπου θα πήγαινε το βράδυ ήταν ακριβό για τον µμέσο Αιθίοπα και δεν είχε τα χρήματα.

Μετά την Αιθιοπία η 19χρονη ταξίδεψε στο Χονγκ Κονγκ όπου και συνελήφθη στο αεροδρόμιο µε 2,6 κιλά κοκαΐνης στην τσάντα της. Παραμένει άγνωστο αν ταξίδεψαν µμαζί της και οι δύο Ρουμάνοι φίλοι της.

«Η κοπέλα ισχυρίζεται ότι δε γνώριζε τίποτε» Παράλληλα, ο πάτερ Τζον Γουίδερσπουν, που επισκέφθηκε το 19χρονο μοντέλο στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ, μίλησε στην τηλεόραση του STAR, τονίζοντας ότι «η κοπέλα ισχυρίζεται ότι δε γνώριζε τίποτε».

«Η επικοινωνία με την οικογένειά της είναι αδύνατη. Μόνο μια φορά το μήνα μπορεί να τηλεφωνήσει στους γονείς της. Της επιτρέπεται να κάνει ένα τηλέφωνο το μήνα στην οικογένειά της. 

Γράφει κάθε μέρα ένα γράμμα» περιγράφει ο ιερέας. Ο πάτερ Τζον επιμένει ότι νιγηριανές συμμορίες βρίσκονται τόσο πίσω από την 19χρονη, όσο και πίσω από τις άλλες κοπέλες που συνελήφθησαν πριν από εκείνη.

«Λέει ότι δε γνώριζε ότι υπήρχαν ναρκωτικά στην τσάντα της. Η Κίνα έχει θανατική ποινή, όχι το Χονγκ Κονγκ. Μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπη με ποινή 27 ετών, στην οποία μπορεί να μειωθεί το 1/3», σημειώνει.

«Είναι μια νιγηριανή ομάδα στην Αντίς Αμπέμπα. Στρατολογούν ευάλωτους ανθρώπους από όλο τον κόσμο για να μεταφέρουν ναρκωτικά για λογαριασμό τους. Τους χαρίζουν δωρεάν ταξίδια και μετά τους δίνουν να μεταφέρουν κάτι σε μέρη που γνωρίζουν ντόπιες. 

Στρατολογούν ανθρώπους από την Ευρώπη. Μερικές φορές τους στρατολογούν μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης προσποιούμενοι ότι είναι φίλοι τους ή τους υπόσχονται γάμο» συμπλήρωσε.

Τέλος, ο πάτερ Τζον αναφέρθηκε στις φυλακές στις οποίες κρατείται η κοπέλα, τονίζοντας ότι δεν είναι αυστηρές. «Έχει πρόσβαση ακόμη και σε βιβλιοθήκη, ενώ η βία δεν έχει καμία θέση στο συγκεκριμένο ίδρυμα». 

Νέες αποκαλύψεις που συγκλονίζουν από το 19χρονο μοντέλο…….

{videobox}MSmmEAMnmYs{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here