Άφησαν του Τούρκους χάκερς να κάνουν σουρωτήρι τις ελληνικές διαδικτυακές πύλες!

0
525

ΔΙΟΤΙ οι Έλληνες χάκερς είναι απασχολημένοι με την παρακολούθηση των πολιτών στα social media. Αυτή είναι η αλήθεια.

Στον αέρα η διαδικτυακή ασφάλεια της χώρας. Και αυτό αποδείχτηκε περίτρανα μετά από την επίθεση των  Τούρκων χάκερς που έριξαν ακόμη και την ιστοσελίδα της ΕΥΠ,  τσακίζοντας έτσι την δημόσια εικόνα της χώρας.

Που ήταν όμως οι Έλληνες εκείνη την ώρα;

Δυστυχώς οι Έλληνες κυβερνητικοί χάκερς είναι απασχολημένοι με την παρακολούθηση και το χακαρισμα των Ελλήνων χρηστών στα social media.

Δεν είναι τυχαίο που λίγες εβδομάδες μόνο μετά την αλλαγή της κυβέρνησης στη χώρα μας άρχισαν να διαγράφονται μαζικά προφίλ χρηστών στα social media που είχαν αναπτύξει μια έντονη αντιπολιτευτική δράση στην παρούσα κυβέρνηση.

Στο twitter κάτω από την κάλυψη του ότι το twitter διαγραφεί μαζικά απενεργοποιημένους λογαριασμούς Έλληνες χάκερς δημιουργούν τις προϋποθέσεις εκείνες ώστε να διαγραφεί ένας λογαριασμός από το twitter.

Η πρώτη επίδειξη δύναμης έγινε τις πρώτες μέρες της κυβέρνησης Μητσοτάκη όταν εμφανίστηκαν διάφορα accounts με τη φωτογραφία του νέου πρωθυπουργού και με nick name που θύμιζε το primeministerGr.

Εκεί έγινε η αρχή. Μετά οι υπηρεσίες οργανώθηκαν σε διάφορα παρακλάδια ώστε να παρακολουθούν τα πάντα στα social media καταγράφοντας ακόμη και τα προσωπικά μηνύματα σε twitter και facebook.

Κάποιες καταγραφές γίνονται με το πρόσχημα της παρακολούθησης ομάδων ο Ρουβίκωνας ώστε να συγκεντρωθούν πληροφορίες για την σύλληψη τους.

Κάποιες άλλες χωρίς πρόσχημα, απλώς γιατί οι συγκεκριμένοι χρήστες ενοχλούν συγκεκριμένους υπουργούς με την κριτική τους.

Το αποτέλεσμα; Κανείς δεν ασχολείται με τους Τούρκους και τους υπόλοιπους που επιβουλεύονται την χώρα μας. Λες και το πρόβλημα μας είναι τα 5, 10 τρολ που γράφουν βλακειουλες στο διαδίκτυο.

Υ.Γ. Ο Πολάκης αποκαλύπτει ότι ο Πιερρακάκης είχε αφήσει στην τύχη της την διεύθυνση κυβερνοασφάλειας!!

Ευτυχώς που υπάρχει και ο Παύλος Πολάκης και θυμόμαστε ότι υπάρχει Αντιπολίτευση…

Υ.Γ. «Έριξαν» 10 τούρκικες ιστοσελίδες οι Anonymous Greece ως απάντηση στη χτεσινή κυβερνοεπίθεση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here