Έγγραφα Εκθέτουν Γεωργιάδη για τις ευθύνες των κυβερνήσεων ΝΔ για τη φυγή της Pitsos.

0
381

Σφοδρά πυρά εναντίον του Άδωνη Γεωργιάδη εξαπέλυσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, αναφορικά με τους ισχυρισμούς του υπουργού Ανάπτυξης περί ευθύνης του ΣΥΡΙΖΑ για τη φυγή της Pitsos από την Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια σχετικής συζήτησης στη Βουλή, η πρώην υπουργός κατέθεσε έγγραφα που είχαν στείλει στον τότε Υπουργό Ανάπτυξης και στον τότε Υπουργό Οικονομικών της Κυβέρνησης ΝΔ υπηρεσιακοί παράγοντες οι οποίοι επισήμαναν ότι:

«Επί 18 μήνες η SIEMENS εμπαίζει με την PITSOS την Ελληνική Πολιτεία και ότι η πρότασή της είναι ένα προσχηματικό, αστείο και ακοστολόγητο 15σέλιδο, ένα γόνατο-γράφημα».

«Άρα στην ουσία διευκολύνατε την SIEMENS να εξοικονομήσει εργατικά κόστη και ταυτόχρονα από την πίσω πόρτα να αποκομίσει υπερκέρδη στο πλαίσιο των αδασμολόγητων συναλλαγών και της τελωνειακής Ένωσης Τουρκίας-Ευρωπαϊκής Ένωσης, τις οποίες, την ώρα που μεγιστοποιεί τις προκλήσεις της και τις απειλές της η Τουρκία, μόλις προχθές θυμήθηκε ο κύριος Δένδιας να ψελλίσει ότι θέλει δήθεν να καταγγείλει, δηλαδή αστεία πράγματα για εσωτερική κατανάλωση»…επεσήμανε στην ομιλία της η κυρία Τζάκρη.

«Πραγματικά θα εγγραφείτε στην ιστορία ως χορηγός της Τουρκικής οικονομίας και ως παράγοντας εντατικοποίησης του ρυθμού αποβιομηχάνισης της χώρας μας. Είμαι σίγουρη ότι φταίει ο δήμαρχος που δεν έγινε η επένδυση, όπως φταίνε και οι ασθενείς που έπαιρναν τα φάρμακα για το σκάνδαλο της Novartis. Είστε πάντα ρυθμισμένος στην ίδια λογική: να αθωώνεται τους κλέφτες και να ραπίζετε τους νοικοκύρηδες»…σημείωσε ακόμη η Θεοδώρα Τζάκρη απευθυνόμενη στον Άδωνη Γεωργιάδη.

Πηγή tvxs.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here