Έγγραφο Βόμβα δείχνει κρατικό εμπρησμό σε Μάνδρα-Βίλλια. Ο Δασάρχης των πλουσίων με τα δις σε τράπεζες…του Γιάννη Ντάσκα.

0
396

Ένας κουλουράς στο Δήμου Αργυρούπολης-Ελληνικού είναι στο στόχαστρο του Δήμου γιατί πουλάει κουλούρια σε ένα σημείο του δρόμου και αντί να καταλαμβάνει ένα μέτρο καταλαμβάνει δυο μέτρα στο πεζοδρόμιο…

Θα σας παρουσιάσουμε τον Σεπτέμβριο με τις ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές στοιχεία για το…σκάνδαλο αυτό που θα τρίβουν τα μάτια τους οι….Εισαγγελείς. Για την φιλονομία του…Δήμου, για το ύψος των τιμωριών κλπ.

Ένας αγρότης καταδικάστηκε στην Θεσσαλία γιατί είχε αφήσει στο κτήμα του τα ξερά χόρτα να ψηλώσουν και θα μπορούσαν να προκαλέσουν πυρκαγιά. Δεν την προκάλεσαν, αλλά καταδικάστηκε για τον κίνδυνο που ΘΑ μπορούσε να προκύψει…

Διευκρινίζουμε: Δεν προέκυψε κίνδυνος.

Στις τόσες δεκαετίες μετά-χουντικής δημοκρατίας ανακαλύφθηκαν πολλοί τρόποι πλουτισμού διαφόρων απατεώνων με λευκά κολάρα της πολιτικής, της επιχειρηματικότητας και της δημοσιογραφίας βεβαίως-βεβαίως.

Δυο επίκαιροι:

  • Οι απαλλοτριώσεις,
  • Οι φωτιές.

Στο αεροδρόμιο των Σπάτων προηγήθηκαν δωροδοκίες καραμπινάτες με δυο τρόπους:

Πριν επισημοποιηθεί ο χώρος δημιουργίας ειδοποιήθηκαν καταλλήλως, πολιτικοί, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και πήγαν και αγόρασαν τεράστιες εκτάσεις πάμθηνες, αφού οι ιδιοκτήτες τους τις θεωρούσαν παλιοχώραφα από τους παππούδες, χωρίς αξία.

Στη γύρω περιοχή υπήρχαν και πάμπολλες Δασικές εκτάσεις.

Όταν το αεροδρόμιο προχώρησε η αξία πολλαπλασιάστηκε το δημόσιο τις απαλλοτρίωσε τα τμήματα των πιο μιλημένων μιζαδόρων με τιμή αστρονομική λόγω του “κατεπείγοντος” και οι αγοραστές βρέθηκαν με περιουσία, δηλαδή κλεμμένα στα χέρια τους.

Δασικοί υπάλληλοι της περιοχής πλούτισαν, 1-2 μαζί με συμβολαιογράφους που μετείχαν στα καταφανή όργια καταδικάστηκαν αρχικά, καθάρισαν στη συνέχεια, εκτός 1-2 που πέθαναν(;) κατά την διαδικασία…

Στο Δήμο Αργυρούπολης υπάγεται και τμήμα του Υμηττού.

Πριν χρόνια με τοπική κρατική υπηρεσία επέβαλε κατάσχεση σε δεκάδες στρέμματα του Υμηττού που βρίσκονται στον συγκεκριμένο Δήμο. Το σκάνδαλο ήταν διπλό και ίσως βγει και τριπλό:

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here