Έκθετος ο Στουρνάρας! Διατηρεί στην θέση του Τραπεζίτη με ποινικό αδίκημα κατά της χώρας!

0
162

Παραμένει στην θέση του ο Τραπεζίτης που εκμεταλλευόμενος την θεσμική θέση αποπειράθηκε να προκαλέσει δολιοφθορά κατά της Ελλάδας, κλονίζοντας την εμπιστοσύνη του κοινού στο εθνικό νόμισμα και να επιφέρει διαταραχή στις διεθνείς σχέσεις της χώρας.

Ο Τραπεζίτης παρά του ότι προέβη σε ποινικό αδίκημα*, στην προσπάθεια του να δυσφημίσει την Ελλάδα στον Αντικαγκελάριο της Γερμανίας Σιγμαρ Γκαμπριες, έχει μια περίεργη ασυλία!

Στην Ελλάδα αν είσαι σημιτικός έχεις άλλα δικαιώματα από τους υπόλοιπους πολίτες τελικά.

Αν υπήρχε δικαιοσύνη στην Ελλάδα ή ο δημοσιογράφος που έκανε την αποκάλυψη θα είχε κληθεί ήδη από την δικαιοσύνη να καταθέσει το όνομα του Τραπεζίτη ή ο Στουρνάρας θα είχε ζητήσει την παραίτηση του Τραπεζίτη.

Αλλά καλύτερα ας το ξεχάσουμε και να κάνουμε πως δεν συνέβη ποτέ, όπως μας έλεγαν και με το Χρηματιστήριο.

Δείτε το βίντεο που καίει τον Γιάννη Στουρνάρα – Σημιτικός Τραπεζίτης δυσφήμισε την Ελλάδα:  

{videobox}ZGgxlcothFY{/videobox}

Υ.Γ. *Ποινικός Κώδικας – Άρθρο 191

1.Σε φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών και σε χρηματική ποινή καταδικάζεται όποιος διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις ή φήμες ικανές να επιφέρουν ανησυχίες ή φόβο στους πολίτες ή να ταράξουν τη δημόσια πίστη ή να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στο εθνικό νόμισμα ή στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας ή να επιφέρουν διαταραχή στις διεθνείς σχέσεις της χώρας.

Αν η πράξη τελέστηκε επανειλημμένα μέσω του τύπου, ο υπαίτιος καταδικάζεται τουλάχιστον σε φυλάκιση έξι μηνών και σε χρηματική ποινή τουλάχιστον διακοσίων χιλιάδων μεταλλικών δραχμών.

2.Όποιος από αμέλεια γίνεται υπαίτιος κάποιας από τις πράξεις της προηγούμενης παραγράφου τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here