Έκτακτο: Έντονη κινητικότητα στη ΝΔ για το φακέλωμα!

0
261

Άρον άρον μαζεύουν τα στοιχεία του φακελώματος στη ΝΔ. Ο λόγος; Προφανής. Να γλυτώσουν από τις μηνύσεις των αγανακτισμένων πολιτών, οι οποίες είναι θέμα χρόνου να αρχίσουν να υποβάλλονται.

Όπως αποκαλύφθηκε στον ιστότοπο της Νέα Δημοκρατίας είχαν όλη την βάση δεδομένων των Ελλήνων πολιτών που βρίσκονται στους εκλογικούς καταλόγους και μάλιστα την είχαν σε δημόσια θέα.

Σύμφωνα με τον Νόμο η παραβίαση της προστασίας προσωπικών δεδομένων είναι ποινικό αδίκημα και μάλιστα η Νέα Δημοκρατία ως πολιτικός φορές έχει παραβιάσει και το άρθρο 7 διότι «προκλήθηκε κίνδυνος για την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος» αφού έχει προβάδισμα στην εκλογική διαδικασία έχοντας όλα τα στοιχεία των ψηφοφόρων.

Τα ερωτήματα εν τω μεταξύ παραμένουν αναπάντητα. Και η σιωπή της «επίσημης» ΝΔ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ!

Οι εκλογικοί κατάλογοι είναι δημόσιοι αλλά όχι διαθέσιμοι σε κόμματα ή οποιονδήποτε θελήσει να έχει πρόσβαση σε αυτά. Από την ιστοσελίδα προκύπτει ότι αποκτήθηκε (άγνωστο πως και από ποιόν) πρόσβαση στη βάση δεδομένων του ΥΠΕΣ.

Μήπως είναι ώρα να επέμβουν η Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών και η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα; Μήπως και ο Εισαγγελέας;

Υ.Γ. Είναι για τα σίδερα ο άνθρωπος: Ο Τσίπρας, ο Κασιδιάρης κλπ ψήφισαν στις εσωκομματικές της ΝΔ!!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here