Έκτακτο δελτίο του MEGA και η αγωνία των εργαζομένων.

0
258

Δείτε το βίντεο λίγη ώρα πριν τη λήξη της προθεσμίας για την κατάθεση φακέλου στο ΕΣΡ.

Ένα έκτακτο δελτίο έβγαλαν οι εργαζόμενοι του Mega μία ώρα πριν λήξει η προθεσμία για την κατάθεση φακέλου για τις τηλεοπτικές άδειες.

Στο έκτακτο δελτίο διαβάστηκε η ανακοίνωση των εργαζομένων του καναλιού, ενώ ταυτόχρονα έγινε μια αναδρομή από το πρώτο δελτίο του καναλιού με τη Λιάνα Κανέλη μέχρι και σήμερα.

Σημειώνεται ότι νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης έγινε γνωστό πως οι μέτοχοι ενημέρωσαν εγγράφως τις τράπεζες ότι δεν θα προχωρήσουν σε εξυγίανση της εταιρείας (με υπαγωγή στο άρθρο 106β του πτωχευτικού κώδικα) και δεν θα συμμετάσχουν στον αδειοδοτικό διαγωνισμό.

Με επιστολή τους προς τις τράπεζες, οι μέτοχοι του τηλεοπτικού σταθμού Mega φέρονται να δηλώνουν ότι δεν ενδιαφέρονται να διεκδικήσουν κάποια από τις επτά τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εμβέλειας, που προκηρύσσονται, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.

{videobox}uN18F5KIq4k{/videobox} 

Υ.Γ. Το Ερώτημα για το μαύρο στο MEGA που κανείς δεν τολμάει να απαντήσει:

Γιατί κάποιος επιχειρηματίας έδωσε ζεστά €23.000.000,00 για να αποκτήσει το MEGA, αφού δεν είχε σκοπό να διεκδικήσει άδεια, επειδή τα €3,5 εκατομμύρια τον χρόνο του φαίνονται πολλά και προτίμησε τελικά να κλείσει το κανάλι και να χάσει €23.000.000,00 εν μέσω κρίσης;

Υ.Γ.1. Συνολικά 6 φάκελοι κατατέθηκαν στο ΕΣΡ για την απόκτηση άδειας πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικών σταθμών. Η έβδομη άδεια, σύμφωνα με πληροφορίες, θα επαναπροκηρυχτεί. 

Συγκεκριμένα καταπατήθηκαν φάκελοι από τους: ΣΚΑΙ, ΣΤΑΡ, ΑΛΦΑ, ΑΝΤΕΝΝΑ, ΕΨΙΛΟΝ και Τηλεοπτική Ελληνική. Ο Δημήτρης Μάρης δεν εμφανίστηκε και αποδείχθηκε ότι ήταν «λαγός». 

Από τη διαδικασία αποδείχθηκε πόσο λανθασμένη ήταν η απόφαση των μετόχων του MEGA να μην καταθέσουν αίτηση για άδεια, με αποτέλεσμα το κλείσιμο του «Μεγάλου Καναλιού».

Υ.Γ.2. Μ. Ιγνατίου για το κλείσιμο του MEGA: «Περιμένω πολιτικούς-δημοσιογράφους που ανδρώθηκαν στο MEGA να πάρουν θέση. Να πέσουν οι μάσκες…».

Υ.Γ.3. Η ανομία στο τηλεοπτικό τοπίο φτάνει στο τέλος: Δυσάρεστες οι εξελίξεις στο MEGA, λέει ο Κρέτσος.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here