Έκτροπα και κατηγορίες νοθείας στο Συνέδριο της ΝΔ!!

0
287

Σκηνικό έντασης, επικράτησε το απόγευμα της Κυριακής, στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, και συγκεκριμένα λίγο πριν από τη λήξη της διαδικασίας της ψηφοφορίας, για τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής.

Όλα ξεκίνησαν όταν περίπου 50 νεαρά άτομα, βρέθηκαν έξω από το χώρο όπου βρισκόταν σε εξέλιξη η ψηφοφορία, και ζήτησαν να υπάρξει καταμέτρηση μέσω ανοιχτών διαδικασιών.

Μάλιστα έσπευσαν να παραδώσουν σχετικό κείμενο στον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κώστα Τσιάρα. Παράλληλα, είχαν έντονο διάλογο με τον γραμματέα της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου Γιώργο Βλάχο.

Ακόμη σε υψηλούς τόνους, συζήτησε μαζί τους, ο συντονιστής σε υψηλούς τόνους συζήτησε μαζί τους και ο συντονιστής της ΟΔΕ Κοινωνικών Υποθέσεων και βουλευτής Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος. 

Οι συγκεντρωμένοι μεταξύ άλλων φώναζαν «Αίσχος», «Γιατί μας κόψατε, εμείς δεν είμαστε νεοδημοκράτες;», «Κλειστές διαδικασίες», «Είστε εγκάθετοι ενώ κάποια στιγμή ακούστηκε και το σύνθημα «νοθεία, νοθεία».

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κατηγορίες για την ηγεσία Μητσοτάκη είναι βαριές και έχουν να κάνουν με «εικονικές καταμετρήσεις», «ποσοστώσεις», «γραμμές» και για «κλειστά δωμάτια 4-5 ανθρώπων».

Χαρακτηριστική είναι η ατάκα Συνέδρου: «Ο πρόεδρος άλλα είπε…..μαγαζί το κάνατε».

Δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας:

{videobox}pf_rRhrH-jA{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here